Hogyan lehet úgy fogyni, hogy nem eszek semmilyen zöldséget?
5.
A gyümölcs nem cukor, hanem cukrot is tartalmaz. Ahogy amúgy a zöldség is. Nem kell tonnaszamra enni egyiket sem és már nincs is probléma . A vitamintablettak valiiban nem helyettesitik a kiegyensulyozott találkozást, de ha nincs mas, az is megfelel. Ennyi
Csak azért reagálok az ostoba kommentedre, hogy ne merészelj félreinformálni senkit.
Tehát, két dolgot állítottam:
1. A fruktóz nem gyors felszívódású szénhidrát, tehát nem emeli olyan gyorsan a vércukorszintet, mint a sima cukor, vagy akár a fehér lisztből készült élelmiszerek. Ez a legtöbb gyümölcsre és a tiszta fruktózra is igaz.
Ezeken az oldalon utána lehet nézni a különböző élelmiszerek GI-jének:
2. A fruktóznak nincs inzulinválasza.
Ez egyszerűen tény.
források:
A két tényt összevetve: Nem ugrál tőle a vércukor, lassan emeli és még inzulinválasza sincs, tehát hirtelen lezuhanni sem fog.
Azt nem állítottam, hogy mértéktelenül lehet gyümölcsöt vagy gyümölcscukorral édesített ételeket zabálni. Ahogy leírják a forrásaim, a nagy mennyiségű fogyasztásnak bőven vannak nemkívánatos hatásai, de ezek nem akkor fognak előjönni, ha valaki megeszik egy nap 1-2 almát vagy egy banánt, esetleg pár szem epret...stb.
Egyetlen mondatot írtam, egy szimpla tényközlés volt, erre jön a gusztustalan stílusú komment. Nem jól választottál kötekednivaló embert. :)
Èn meg nem egy névtelen arctalan valakinek fogok hinni a gyakorin, hanem szaértőnek, , aki névvel/ arccal beszél, tanult, profi szakember, aki szerint a gyümölcsök gyors felszívódàsúak és igenis van inzulinvàlaszuk.
A neten irdatlan sok hülyeség terjed. Ha te minden olvasott szirszarnak bedőlsz az a te dolgod. Na csà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!