Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt formásodni?

1 hónap alatt formásodni?

Figyelt kérdés
Szóval nekiállnék edzeni, rendesen étkezni. 16 éves vagyok, 172centi es kb 60 kg. Fogyni nem, de formásodni szeretnék. 1 hónap alatt ez lehetséges? Tanácsokat szívesen fogadok!!
2019. ápr. 24. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért pont 1 hónap alatt?
2019. ápr. 24. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Április május körül szoktak az emberek magukhoz térni, hogy nemsokára strandszezon van. (ez az általános )

Kérdező

Ha formásodni akarsz 1 hónap az semmi. Fél-1 év alatt már lehetnek látható eredmények kitartó és rendszeres munkával amit belefektet az ember.

2019. ápr. 24. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Igen, ha megnézed április-májuban megjelennek itt a "hogy fogyjak le 30 kilót a júniusi balatoni nyaralásomig" kérdések.

Kérdező: ha helyesen(nem keveset) étkezel és nekiállsz intenzíven(de ésszel) mozogni akkor egy hónap után látszódhat már minimális változás, de azért őrületes eredményekre ne számíts ennyi idő alatt, időbe telik. Ha viszont kitartó vagy hosszú távon kifizetődik.

2019. ápr. 25. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Aztán ne csak seggre gyúrj.
2019. ápr. 25. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából nem azért, mert jön a nyár, sokkal inkább magamért szeretném. nem szégyenlem az alakom, mivel teljesen átlagos, szóval nem mondanám magam elhízottnak és fogyni sem szeretnék. a válaszokat köszönöm! persze nyilván én is tisztában vagyok azzal, hogy ehhez több idő szükséges, és szánni is fogok rá mindenképp.
2019. ápr. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!