2 hónap alatt ennyi az eredménye a diétámnak/életmódváltásnak, módosítanom kéne?
164cm/59-60 kg-ról indultam.
- 2 hónap után 56,2 kg voltam legutóbb, tehát kb 3 kilót adtam le, de nem is látok nagy változást sem az alakomon, csak a hasizmon kicsit kezd körvonalazódni kb, meg mellből ment le kicsit.
- heti 3x edzek átlagban
Egy alap "gyúrós" diétát követek, testsúlyomhoz megfelelő szénhidráttal, magas fehérjével, és rengeteg zöldséggel. Ezeket eszem 90%-ban.
Azt gondoltam 2 hónap után láthatóbb lesz az eredménye és formásabb,vékonyabb leszek. Vagy ez így normális, ilyen ütemben "kell" ennek mennie?
Kevés feleslegnél egészsèges módon nem igen megy le ennél több.
Ez egy jó eredmény!
Csak hogy érezd a különbséget:
Nekem màsfél hónap alatt 6 kg ment le, egyszerűen azért mert előbb lement a visszazartott sok víz, aztàn indult meg a zsír is:) Nekem sokkal több a túlsúlyom ezért még gyorsabban megy. Ha majd max 10 kg feleslegem lesz, olyan 2 kg fogok havonta fogyni de lehet csak màsfelet.
Ne keseredj el, jók az eredményeid. Tartós egészséges fogyàshoz idő kell.
Köszi a választ, a tiéd is szép eredmény! :)
Valóban, azt tudtam, hogy lassabb a folyamat ilyenkor, de azt nem, hogy ennyire..
Sebaj, ezek szerint akkor ez így normális és rendben van. Elbizonytalanodtam hirtelen, de akkor folytassam és lesz még eredménye.
Ez igy pont ´jó.
Kevés felesleg, ez átalkul izommá, olyan edzést is csinálsz. az izom meg nehezebb mint a zsír.
Szerintem látványos erdemény 6 hónap után lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!