3 hónap alatt lehetseges 12-15 kilo fogyas?
Kevés kalóriát enni minőségi tápanyaggal.
Keress rá kalkulátorral hogy neked mennyi kalóriát kell fogyasztanod a te paramétereiddel a saját célodért.
Számolj makrót is ismételten a célodhoz kell idomítani, erre azért van szükséged (makró számításra) mert nem izomból akarsz fogyni hanem zsírból.
Igyál napi 2-3 litert. Sok vitamin, omega 3 zsír (dióban, és mandulában van én is ezekből szoktam bevinni)
Továbbá sok rost, kevés glutén (fehér liszt hanyagolása) kevés cukor (ne egyél magas glikémiás indexű ételeket: pl: szőlőcukor)
Továbbá nekem a napi 5-6 táplálkozás is sokkal jobban bejött mint a 3.
(Természetesen diéta/egészséges étrend közben is lehet finomat/és akár édességet is enned az interneten már találsz elég receptet és terméket)
Továbbá az se árt ha rendszeresen mozogsz azaz MIN 3x egy héten intenzíven edzel valamit.
Ha lehetséges 7-8 órákat aludjál és 6 óra alá ne nagyon menjél.
+ heti egy kilónál többet ne akarjál fogyni mert még az is határeset (hisz te okos vagy és nem izomból akarsz fogyni) ezért a 15 kg-t egyáltalán nem ajánlom 3 hónapra.
+ készülj fel hogy a fejlődésed mérleggel való követése nem lesz túl megbízható mert még ha minden reggel éhgyomorra, (barna maci nélkül) méredzkedsz is meg akár 1-2kg mal is több lehetsz más nap különböző okok miatt. pl: több vizet tárolsz mint az előző nap.
Szóval a haladásod inkább centivel kell mérni mert az rövidtávon sokkal megbízhatóbb.
A legfontosabb persze az hogy egyáltalán elkezdje az ember és végig vigye a diétáját. (ne adja fel) és utána se álljon vissza az egészségtelen élet módra mert akkor meg nem volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!