Aki egyszer volt már túlsúlyos, az valóban nehezebben tartja meg a normál súlyát, mint akin sosem volt felesleg?
Egyetlen ismerősöm van akinek az egész családja duci, ő lefogyott legalább 30 kg- ot és ezt tartja is legalább 20 éve.
A környezetemben az összes többi visszahízza a leadott kilókat.
Rajtam 18 évesen kb 20 pluszkiló volt. Most 26 évesen már egy ideje tartom az ideális súlyomat (fokozatosan ment le, hullámzott is az évek alatt), jelenleg ezt nem érzem nehéznek. Igaz, az eltelt évek alatt fokozatosan átalakult az étkezésem, az ízlésem, az ételhez való hozzáállásom, sokkal egészségesebben étkezem, mint tinédzserkoromban, az étvágyam sem akkora már, mint akkor, kisebb adagokkal is jóllakom. Szerintem ez kellene legyen a célja mindenkinek, aki fogyókúrázik, hogy nem csak a testét, de a szemléletét is át tudja alakítani, hogy utána annyira természetes legyen az új életmód, mint a régi, mely a hízást eredményezte, nyilván ez a siker titka, mert senki sem bír egy életen át koplalni és szenvedni "nemszeretem" ételekkel.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!