A citromos viz meg az almaecetes viz valoban fogyaszt? Mert van az hogy a felso testem kicsit ducibb mint az also? Erre ertem azt hogy a csipom eleve szeles de oda rakodik le a felesleg.
A citromos viz meg az almaecetes viz valoban fogyaszt?
Nem. Amúgy ilyen élelmiszer, anyag nincs, hogy beveszed és zsír olvad le rólad!
Ellenben ha már víz, akkor én azt javaslom, hogy told fel a beviteled. Mondjuk reggel egy bögrével indíts! Aztán reggeli után egy bögre. (nem egyéb folyadék, hanem egy pohár víz)
És ugyanez minden étkezés előtt (tízórai, ebéd, uzsi, vacsi) Hamarabb eltelítődsz.
Egy bizonyos kalória alá nem érdemes menni, akkor beindul a raktározás a szervezeted részéről. Ha mondjuk te 1800 kalóriát igényelsz, de 2 szendvics + ebéd is durván 1100 kalória, akkor a szervezeted azt hiszi, hogy szűkös idők járnak és már csak azért is raktár üzemmódba megy.
Az eszetlen, rendszertelen edzésnek sincs sok értelme, annak meg még kevesebb, hogy ugribugri alatt kajálunk meg. Az étkezéshez szépen le kell ülni, időt szentelni rá, lassan komótosan eleszegetni... ezzel hamarabb eltelítődsz, mint a hirtelen falatozással.
Az edzés ugyanez. Nem össze-vissza mozogj, mert már nem vagy kisgyerek. Legyen meg az edzés ideje, bemelegítéssel, felépített testgyakorlatokkal, aztán lenyújtasz szépen. Ennek az a módja menete, és ha kihagyod valamelyik fázist, azzal többet ártasz mint használsz magadnak!
100 fekvőtámasz, 100 felülés, 10 kilométer futás
minden egyes nap
légkondi kilőve, helyes étrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!