Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjon az akinek csak...

Hogyan fogyjon az akinek csak kenyérre meg kolbászra van pénze?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha a sikeres fogyás 70%-át a táplálkozás teszi ki.
2010. júl. 5. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Igen a fogyikura pénzbe kerül,esetleg minimális kenyér és kiegésziteni mozgással.Vagy levesek?
2010. júl. 5. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

A kolbász nem egy olcsó dolog. Annak az árából már lehetne venni egészségesebb ételt is.

Amúgy miket eszik még az illető? Kizárt, hogy csak kenyeret és kolbászt.

Egyébként azzal is lehet fogyni: Reggel-délben megeszi a kenyér-kolbász adagját, és délután már csak viz + alma.

3/16 Mirr Murr válasza:
Egyik ismerősöm biztonsági őr minimálbéren. Egyedül tart fent egy másfél szobás kis lakást családi okok miatt. Télen sikeresen leadott 10 kg-ot, pedig alapból is szálkás volt a srác. Ha jól emlékszem a titka az volt, hogy csak kenyeret evett, kolbászt azt nem...
 4/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nekem egy kolléganőm fogyott le fél év alatt nagyon (és nagyon egészségtelenül) sok-sok kilót, pedig amúgy sem volt kövér.

Gyes-en volt (kislányát nem vették fel a bölcsibe), a férje pedig elhagyta, és hazaadott neki havi 50 ezret. + a gyes 25 ezer, + 12 ezer családi.

Naponta 3 vajas kiflit evett sok vízzel :(((

(mára már rendeződött a helyzet).

2010. júl. 5. 14:05
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
viccelődjetek már...én havi kb 20ezerből két felnőttre főzök viszonylag egészségesen, a kenyér és a kolbász meg drága és luxusdolog...nem kell ahhoz kőgazdagnak lenni, hogy egészsége s kaja kerüljön az asztalra...futni eljárni meg ingyen lehet ;)
2010. júl. 5. 14:11
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

nem mellesleg 6 kifli árából egy 75 dekás kenyeret lehet sütni, az áramdíjjal együtt

1/2 élesztő 15 Ft

1/2 kg liszt 50 Ft

1/4 l víz 3 Ft

áram 40 Ft

6 kifli kb 120 Ft

2010. júl. 5. 14:14
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Hú, ez nem semmi, gratulálok, hogy 20 ezerből két főre tudsz egészségesen főzni :) Nekem 80 ezerből se mindig sikerül :(
2010. júl. 5. 14:16
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
én se élvezem ám annyira a helyzetet, hogy muszáj volt megtanuljak spórolni ;)
2010. júl. 5. 14:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Sosem értettem,miért mondják hogy a bolti kenyér olcsó (ha te sütöd az lehet) ,nálunk 300 ft egy kiló kenyér.. egyszerre nem sok de ha 1 honapra számolod akkor rengeteg szerintem. Főleg annak aki egésznap kenyeret eszik kolbásszal
2010. júl. 5. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:

zöldségek meg gyümölcsök...ezek nem hizlalnak...és sokkal olcsóbb egy kiló gyümölcs, mint egy kiló kolbász...vagy valami kenyér...

Szerintem csak gyümölcsöt egyen az illető és akkro meg is látszik h még pénzt is spórol. Néha kis fuszulykát h legyen mégis valami...és azt hallottam h a leves is a legolcsóbb étel...

2010. júl. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!