Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhihetem azt, amit a kenyérre...

Elhihetem azt, amit a kenyérre írnak?

Figyelt kérdés

Vettem valami fura kenyeret. Rozskenyér, és csökkentett ch tartalmú. 100 g-ban 33 g ch van.

Szerintetek igaz lehet? Ebből megehetek reggelire 100 g-mot?

2011. márc. 8. 06:00
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Fogyózol és megkérdezed,hogy egy reggelire megehetsz e 10 dkg kenyeret(2 zsemle is 10 dkg) egyszerre .Persze ,hogy megehetsz csak közben ne gondold ,hogy diétázol. Ezt más fogyókúrások zabálásnak hívják. És bocs.
2011. márc. 8. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves első. Nagyon konstruktív volt a hozzászólásod. A fogyókúra nem egyenlő az éhezéssel.

Kérdező. Ezt neked kell mérlegelned. attól függ hány kiló vagy, milyen magas, mennyit akarsz fogyni és mennyi idő alatt. 10 dkg kenyérben kb 260-300 kalória van. Ha nincs egetverően nagy túlsúlyod akkor kb 1200-1400 kalóriát ehetsz egy nap.

Számolj és dönts hogy megeszed-e vagy sem.

2011. márc. 8. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy menyni ch-t akarsz még enni a nap többi részében,é s mennyit mozogsz
2011. márc. 8. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Súlytartó étrendhez eszem 100 g kenyeret reggelire... azért csak óvatosan a mennyiséggel.

A rozskenyérben átlag 53-54 g ch van (amit én eszem) szal 20 ch-val kevesebb :S hát nem tom mennyire hihető. Rendes táblázatba van ott az adat? Fehérje, zsír rost ilyesmi is rá van írva?

2011. márc. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!