Lehetséges, hogy valakinek egész életében napi 1200-1400 kalórián kell élnie, hogy normál súlyt tudjon tartani?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 23:18
11/13 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni. Én 53 kg körül vagyok, hozzá elég alacsony, 40 feletti nő. Nem mozgok sokat, átlagos aktivitásnak mondanám. Napi 1400-1600 kcal a jellemző nálam elég régóta (néha kicsit több, max. 1700), de a súlyom nem változik akkor sem, ha kicsit lazítok (pl. nyaraláskor), és napokig jóval fölötte van a bevitelem (saccra). Csak néha, kíváncsiságból számolom a kalóriákat (és a makrókat) 1 hétig, amúgy nem szoktam, mert automatikusan ennyit eszem, ennyivel érzem jól magam. Van egy megszokott étrendem, amivel pár éve lefogytam és amit azóta is tartok, bár kicsit lazábban.
12/13 anonim válasza:
7#-es,ez én vagyok :) 170 /58,8 órát az irodában ülök,ingázok ( összesen 3 órát utazok/nap),ja és 30 vagyok :)
Amúgy,hogy a kérdésedre vàlaszoljak kérdező,én napi kb 1700 kcalt fogyasztok,ha nem is figyelem,hogy mit eszek napközben,de ha este kiszámolom,akkörül alakul.Tehát,ha én vígan elvagyok ennyi kcallal (pedig nèha megeszek egy kiscsokit,vagy megiszom egy pohár sört),szerintem egy idősebb,alacsonyabb,50 kg körüli nő simàn elél 1400 kcalon.De ez nyilvàn testalkattól,kortól és életmódtol függ.
13/13 A kérdező kommentje:
Nos idősebb nem vagyok, most fogom tölteni a 21-et. Ellenben alacsony igen, legalábbis viszonylag (a 160 centimmel). Nagyjából 17 kilót fogytam november vége óta, így nyomok jelenleg 60,5-öt, és azt vettem észre, hogy 1400-1500 kalória/nap mellett stagnálok, szóval nem tudom, mi lesz később, mondjuk 52 kilósan. Az tény, hogy sportolni nem sportolok, lehet, hogy ezen kellene változtatnom.
2019. ápr. 18. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!