Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem merek...

Mit tegyek, ha nem merek kimenni futni?

Figyelt kérdés
Vegyek futópadot? Milyet? Ugyanannyit ér, mint kint futni az utcán? Naponta vagy hetente mennyit ajánlott minimum és maximum?
2019. ápr. 12. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Egy rendes futópad sokszázezer, de millás tétel is lehet. A kutya pedig egy élet akiért felelősséget kell vállalni 10-akár 18 évre is,nem játékszer. Akkor vállald, ha gondoskodni is tudsz róla élete végéig, és nem eldobod ha meguntad.

Megértelek, hogy félsz kimenni. Engem anno edzőteremben gúnyoltak ki (nézd már, mit erőlködik itt ez a disznó, úgyse fog lefogyni soha). Többet nem mentem ilyen emberek közé, inkább otthon mozgok, de mozgok és tartom a diétám. Azoknak az embereknek meg ez legyen a legnagyobb örömük az életben, hogy beszólhattak.

Futáshoz sajnos nem értek, annyit tudok róla, hogy túlsúllyal nem ajánlatos, mert tönkrevágod az ízületeidet. De a tempós gyaloglás lehet jobb lenne. De te tudod, nem szólok bele. Ha futni akarsz fuss, hallgass közben zenét, úgy nem hallod nagyon ha beszólnak.

2019. ápr. 12. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

mit lesz ha megveszed és rájössz hogy nem is szeretsz futni?

olyan sok a súlyfelesleg rajtad azért kínos ha látnak?

gyorsa gyaloglás vagy kerékpározás lenne a jó ebben az esetben

2019. ápr. 12. 16:33
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Tudom mire gondolsz. Én az úszàssal voltam egy időben így. Nem voltam egy jó úszó, féltem, hogy mindenki engem fog nézni. Egyedül tudtam csak menni, mert pont úgy jött ki. Ne vegyél semmi futópadot! Ha a futàs esik jól, tedd azt!
2019. ápr. 12. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

nos, pont ezért vagyok híve a konfrontatív terápiának is ... én egyzser az egyik nálad talán durvább esetemet kizavartam a nudista strandra. azt mondta meghalt az első 20 percben, de nap végére egészen helyre jött, és másnap már nem is volt benne semmi fura érzés, nem érezte h mindenki őt nézné és csúfolná.

amiről írsz, az nem kövérség vagy jó alak kérdése, hanem önértékelési zavar, pszichésen kell vele kezdeni vmit.

2019. ápr. 12. 21:05
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyon kövér, magasság-100.

De, szeretek futni, mint mondtam, éjjel néha ki szoktam menni.

És van már két kutyám, 11 és 12 évesek, sintértelepről, 3 éve fogadtam örökbe őket.

2019. ápr. 12. 22:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Valaki, aki ért hozzá, megnézné, hogy jó-e az általam linkelt futópad, illetve, hogy mekkora ugrókötél (és milyen anyagból a legjobb) kell 165cm magassághoz?
2019. ápr. 13. 00:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elhízva, szeretsz futni, kutyád is van, nem értem, mi a gond. Mitől félsz, hogy beszól valaki, vagy hogy bajod esik? Vidd magaddal a kutyákat futni valami klassz helyre (pl. park), napközben. Éjszaka aludni kellene, ha nappal futnál, lehet, hogy éjjel jobban tudnál aludni, a kutyusok is élveznék.
2019. ápr. 13. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem egy 120 ezres Decathlonos padom van. Nem tudom a többiek mit értenek "normális futópad" alatt, nálam ez tökéletesen bevált.

Azért nem járok ki, mert szégyellem a súlyfeleslegemet és hogy hamar elfáradok. Előbb inkább fogyok egy kicsit itthon és szedek magamra egy kis állóképességet mielőtt kimegyek a "nagyközönség" elé.

Arról, hogy mennyit: én magam elé heti háromszor 30 percet tűztem ki egyelőre. Ez teljesíthető a napi teendőim közt is. Vannak a futópadon különböző 25-30 perces edzésterv lehetőségek, ezek közül szoktam választani egyet és azt végigcsinálom.

2019. ápr. 15. 12:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 174 centi vagyok, lemérem, ha hazaértem :-) Gyerekkoromban úgy csináltuk, hogy ha túl hosszú volt a kötél, akkor a kezünkre tekertünk pár menetet, de ha ilyen számlálós, egyéb spéci ugrókötelet veszel, akkor ez nem fog működni. A Decathlon egyébként ezt írja a méret beállításáról:

Hogyan állítsd be az ugrókötél méretét?

A megfelelő hosszúság beállításához helyezd a lábadat a kötél középpontjára, és emeld fel a markolatot a tested mellett! Kezdőknél vagy könnyű edzéshez a markolat a vállig érjen! Haladóknál az alsó borda vagy a köldök magasságáig érjen a markolat!

2019. ápr. 15. 12:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Lemértem, csak azóta nem találtam a kérdést. A fogója nélkül 265 cm az ugrókötelem, úgyhogy neked valószínűleg legalább a két és fél méteres fog kelleni.
2019. ápr. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!