Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnap reggel szeretnék...

Holnap reggel szeretnék kimenni futni, egyek előtte?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon fontos a reggeli, de ha futás előtt nem eszek, akkor miből fedezem az energia szükségletem? Tudom, hogy nem egyből a zsírhoz nyúl a szervezet, ezért kérdezem.
2013. aug. 11. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindig eszek előtte egy órával, ha reggel, ha este megyek...
2013. aug. 11. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel, akkor az izmok és a máj ch raktáraiból fedezi először az energiaszükségletet. Ha zsírleadás céljából futsz ,akkor ne egyél előtte vagy ne sok szénhidrátot. Egy kis fehérje shake vagy aminosav az mehetne.

De az egész napi kalóriamérleg számít.

2013. aug. 11. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Miből fedezed az energiaszükségletedet: nincs más magyarázat, minthogy ez varázslat.

Ha reggeli futás előtt eszel, előjön a Vuk-effektus. Már ha rendesen futsz, nem csak lötyögsz kicsit.

2013. aug. 11. 18:23
 4/7 A kérdező kommentje:
kocogni akarok csak
2013. aug. 11. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
ha van evés után 1 órád emésztésre, akkor egyél keveset, ha nincs, akkor simán futhatsz kaja nélkül is.
2013. aug. 11. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha elég zsír van a reggeliben, akkor igazából gyorsan továbbhalad a gyomorból a cucc. Ráadásul a zsíros kaják nem okoznak nagy inzulinszint emelkedést, zsírégetéshez tökéletes. Bár van aki a szénhidrátos reggelire esküszik, én csak egy nézetet írtam le.
2013. aug. 11. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Most minden tudományoskodást félretéve, gyakorlati tapasztalatok után, csupán a józan paraszti eszemet használva: ha futás előtt 1 órával eszel, akkor vagy nagyon hányingered lesz futás közben, vagy hányni is fogsz. Lehetőleg ne nagyon kajálj előtte.
2013. aug. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!