Ha eddig csipszet ettem filmezeshez de diétára fogtak, és valamit akarok közbe valamit ragcsalni mit lehetne az?
Ez egy rossz szokás. Figyelmetlen evésnek hívják, és le kellene szokni róla, mert egy ok a sok közül amiért az ember sokkal többet eszik mint amennyire a szervezetének szüksége van.
Én leszokóban vagyok róla, és egészen jól megy.
Ha te semmiképp se akarod abbahagyni, rágcsálj uborkát. A répa viszonylag több szénhidrátot tartalmaz. Ha 10 darabot elrágcsálsz egy este alatt, az egy komplett étkezés energiatartalma kb.
Én amúgy este sorozatnézés alatt szoktam vacsizni a laptopom előtt, és ez az egyetlen olyan amikor eszem miközben nézek valamit, de ez az étel is olyan, hogy kiszámolt energiabevitel, és nem megyek ki újabb adagért. Így is meg lehet oldani a dolgot.
Én amúgy utána már nem rágcsálok semmit, csak inni szoktam. A folyadékbevitel is fontos:)
13:
A válaszoló nem beszélt ilyen stílusban, mint ahogy reagáltál, és egyébként teljesen igaza van.
Te is elköveted azt a hibát, hogy továbbra is zabálnál, és tippeket vársz, hogy hogyan tehetnéd meg mindezt úgy, hogy fogysz / nem hízol. Ez eleve nagyon rossz hozzálás, ebből él az egész fitnesz ipar, folyton "fogyókúrázó" emberek, akik újabb és újabb csodadiétát próbálnak ki ahelyett hogy hajlandóak lennének változtatni a rossz szokásaikon.
13!
Az állatok szoktak zabálni.
2... Belőlem nem fog megelni senki ezért, de idióta. Ha észre venned itt a tapasztalatok ingyen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!