Ha eddig csipszet ettem filmezeshez de diétára fogtak, és valamit akarok közbe valamit ragcsalni mit lehetne az?
Figyelt kérdés
Vannak ötleteim, pl a sárga repat szeretem, az hizlalna ha mondjuk megpucolnek úgy egy 10et és azt ragcsalnam? :D2019. ápr. 5. 03:18
3/16 anonim válasza:
Kölesgolyó nagyon jó. Nem bírsz megenni belőle 2 zacskóval, mint a chipszből.
Én 4-5 db után ugy eltelítődök, hogy utána nem kívánom a rágcsát.
4/16 anonim válasza:
Nyers karalábé, én azt szeretem. :)
5/16 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy kötöttem filmezés közben. Lefoglalja a kezem, néznem nem kell. Egy idő után nem is vágytam rá, hogy film közben egyek.
Szerintem a többség ilyenkor azért nassol, mert üres a keze, kell valamit csinálnia vele.
6/16 anonim válasza:
Szerintem meg le kéne szokni a filmezés közbeni nasizásról, akár sárgarépáról akár csipszről van szó. Teljesen káros, és felesleges dolog. Amúgy meg, rágás közben nem hallod a filmet, rontja az élményt. Én pl. moziba is azért nem járok, mert az emberek képtelenek lemondani pár órára is a kérődzésről, rágcsizásról, tönkreteszik a filmélményt azzal, hogy folyamatos recsegés, rágás és szörtyögés hangzik a nézőtéren, teljesen kizökkent.
7/16 anonim válasza:
És mi lenne ha nem zabálnál filmezés közben, mint a normális emberek?
9/16 anonim válasza:
Én is zöldséget, vagy puffasztott rizst mondanék, egy-két szeletet. Állíts össze magadnak többfélét egy tányéron (10 sárgarépa egyszerre tényleg sok), inkább mindenből karikázz: karalábé, uborka, retek, paradicsom, salátafélék, vagy gyümölcsből, ami kevésbé hízlaló. Narancs, stb. Aztán fokozatosan csökkentsd, le lehet róla szokni.
10/16 anonim válasza:
saláta. én imádom rágni csak úgy magában, csipsz vagy egyéb rágnivaló helyett. a jégsaláta gyakorlatilag víz, maximum hidratál, nem hizlal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!