Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha eddig csipszet ettem...

Ha eddig csipszet ettem filmezeshez de diétára fogtak, és valamit akarok közbe valamit ragcsalni mit lehetne az?

Figyelt kérdés
Vannak ötleteim, pl a sárga repat szeretem, az hizlalna ha mondjuk megpucolnek úgy egy 10et és azt ragcsalnam? :D
2019. ápr. 5. 03:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
kigyouborka
2019. ápr. 5. 05:43
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
alma,sárgarépa,kölesgolyó...stb
2019. ápr. 5. 07:22
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Kölesgolyó nagyon jó. Nem bírsz megenni belőle 2 zacskóval, mint a chipszből.

Én 4-5 db után ugy eltelítődök, hogy utána nem kívánom a rágcsát.

2019. ápr. 5. 07:23
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Nyers karalábé, én azt szeretem. :)
2019. ápr. 5. 07:44
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az vált be, hogy kötöttem filmezés közben. Lefoglalja a kezem, néznem nem kell. Egy idő után nem is vágytam rá, hogy film közben egyek.

Szerintem a többség ilyenkor azért nassol, mert üres a keze, kell valamit csinálnia vele.

2019. ápr. 5. 08:34
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg le kéne szokni a filmezés közbeni nasizásról, akár sárgarépáról akár csipszről van szó. Teljesen káros, és felesleges dolog. Amúgy meg, rágás közben nem hallod a filmet, rontja az élményt. Én pl. moziba is azért nem járok, mert az emberek képtelenek lemondani pár órára is a kérődzésről, rágcsizásról, tönkreteszik a filmélményt azzal, hogy folyamatos recsegés, rágás és szörtyögés hangzik a nézőtéren, teljesen kizökkent.
2019. ápr. 5. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
És mi lenne ha nem zabálnál filmezés közben, mint a normális emberek?
2019. ápr. 5. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Sült zeller

[link]

2019. ápr. 5. 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Én is zöldséget, vagy puffasztott rizst mondanék, egy-két szeletet. Állíts össze magadnak többfélét egy tányéron (10 sárgarépa egyszerre tényleg sok), inkább mindenből karikázz: karalábé, uborka, retek, paradicsom, salátafélék, vagy gyümölcsből, ami kevésbé hízlaló. Narancs, stb. Aztán fokozatosan csökkentsd, le lehet róla szokni.
2019. ápr. 5. 11:02
 10/16 anonim ***** válasza:
saláta. én imádom rágni csak úgy magában, csipsz vagy egyéb rágnivaló helyett. a jégsaláta gyakorlatilag víz, maximum hidratál, nem hizlal
2019. ápr. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!