Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tejet ajánlotok fogyókú...

Milyen tejet ajánlotok fogyókúrásoknak?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 3. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Alpro ízesítettlen mandukatej-14kcal/100ml

Viszont ami nagyon finom: mogyorotej(alpro) - 27kcal/100ml

Ehhez képest a 1,5 tehéntej 50kcal kb.

2019. ápr. 3. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkoztam én is a napokban!

Én mandulatejet használtam főleg az előbb írt kedvező kalóriák miatt, bár én olyat használtam ami 20 körül volt.

De megláttam a Riska 0,1%-os tejét ami 30 kcal / 100ml és jóval kedvezőbb az ára és a tej íze is hiányzik, szóval vettem egy dobozzal és kipróbálom.

Mit gondoltok arról?

2019. ápr. 3. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Alpro unsweetened mandulatej 13kcal, 0g szénhidrát.

A kesudió ital is finom, illetve én a szója light italt is szeretem. Szintén Alpro mindegyik.

2019. ápr. 4. 07:22
 4/6 Andizsuzsi ***** válasza:
51%

Tejet használok, 3,5%-ost. Beszámítom az értékeit.

Nem vagyok hajlandó 700/800 forintot adni egy liter vízért, ami nyomokban tartalmaz mandulát meg némi sűrítőanyagot.

2019. ápr. 4. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kókusztejet szoktam használni, 19 kcal/dl. Az igaz, hogy drágák, de én csak kényelmi szempontból választom a boltit. Amúgy otthon is lehetne előállítani kókuszreszelékből.
2019. ápr. 4. 09:20
 6/6 Laylah ***** válasza:

0,1%-os tejet még 10-12 évesen ittam, Lengyelországban, nagyon rossz volt, az már nem is tej, inkább víz.

Én Alpro cukrozatlan mandulatejet használok, mint az első (aki ízesítetlent írt cukrozatlan helyett :) ), kalóriában is jó, laktózmentes, ami nekem fontos, valamint a szójatejtől se vagyok túl jól.

Az Alpronak jó termékei vannak egyébként, ajánlott.

2019. ápr. 4. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!