Alpro ízesítettlen mandukatej-14kcal/100ml
Viszont ami nagyon finom: mogyorotej(alpro) - 27kcal/100ml
Ehhez képest a 1,5 tehéntej 50kcal kb.
Pont ezen gondolkoztam én is a napokban!
Én mandulatejet használtam főleg az előbb írt kedvező kalóriák miatt, bár én olyat használtam ami 20 körül volt.
De megláttam a Riska 0,1%-os tejét ami 30 kcal / 100ml és jóval kedvezőbb az ára és a tej íze is hiányzik, szóval vettem egy dobozzal és kipróbálom.
Mit gondoltok arról?
Alpro unsweetened mandulatej 13kcal, 0g szénhidrát.
A kesudió ital is finom, illetve én a szója light italt is szeretem. Szintén Alpro mindegyik.
Tejet használok, 3,5%-ost. Beszámítom az értékeit.
Nem vagyok hajlandó 700/800 forintot adni egy liter vízért, ami nyomokban tartalmaz mandulát meg némi sűrítőanyagot.
0,1%-os tejet még 10-12 évesen ittam, Lengyelországban, nagyon rossz volt, az már nem is tej, inkább víz.
Én Alpro cukrozatlan mandulatejet használok, mint az első (aki ízesítetlent írt cukrozatlan helyett :) ), kalóriában is jó, laktózmentes, ami nekem fontos, valamint a szójatejtől se vagyok túl jól.
Az Alpronak jó termékei vannak egyébként, ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!