Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen appot ajánlotok fogyókú...

Milyen appot ajánlotok fogyókúrához?

Figyelt kérdés
Play áruházból letöltöttem a kalóriabázist, a 30napos fogyókúrát és a 30napos fitness kihívást. Melyik lenne jobb? Más alternatíva? Ti mit használtok?
2018. jan. 25. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a myfitnesspal appot, ami segítségével tudom számolni a makrojaimat... Nem vonok meg magamtól semmit, még ha úgy van, akkor kis édesség is belefér ( 3-4 kis kocka csoki) és fogyok. Természetesen kell hozzá a mozgás :) Annyi a "hátránya", h méregetni kell a kajákat, h pontosat mutasson :) Egy videót tudok neked mutatni, amiben elmagyarázza egy lány az app használatát :)
2018. jan. 25. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, elküldheted, érdekel.

És vmi edzős, fitness app?

2018. jan. 25. 15:04
 3/4 TXCowboy ***** válasza:

"Nem vonok meg magamtól semmit, még ha úgy van, akkor kis édesség is belefér ( 3-4 kis kocka csoki) és fogyok"

Csoki diétában? Amúgy meg lehet fogysz csak nem zsírból, főleg ha csokikat eszel, inkább izomból.

2018. jan. 26. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:

3.

Megvan, h mennyi g zsírt,cukrot, szénhidrátot és fehérjét ehetek egy nap! Ha belefér, akkor miért ne ehetnék meg 3 kis koca étcsokit?! :D Attól hízol, ha átléped a napi szükséges mennyiséget ezek bármelyikéből, nem attól, mert megmersz enni 2 kocka étcsokoládét.. :DDDD Plusz nem fogysz rögtön izomból, mert úristen, ettél egy kis kocka édességet :DDD Ha belefér, akkor még 1 sor Milka csokit is ehetsz, de nem fogsz azonnal izomból fogyni... ;) Nem 1 tábláról beszélek és nem napi szintű ez a mennyiség sem :DDD

2018. jan. 26. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!