Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ebédet ajánlotok...

Milyen ebédet ajánlotok fogyókurához?

Figyelt kérdés
Cukor és kenyér mentesen probálok étkezni (persze ésszel), ebédre csirkemellet eszek sajátával, zöldségekkel, de már eléégé unom. Mi az a kaja ami nem hizlal, de még is ad egy kis energiát délben? (Most csak ebédre gondolok, a reggelit-vacsorát már jól beállitottam:)
2013. máj. 7. 08:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Persze ésszel. Ez milyen érdekes megjegyzés volt.


Mindjárt indítok pörköltet vagy egy kiló csirkeszívből (~300 forint alatt volt, de ha valakinek lenne mondjuk 6000 forintja, akkor nyilván lazaccal is lehet mit kezdeni) és mellé céklát, zellerszárat, jó sok hagymát, fokhagymát serpenyőzök össze. Bajnokok reggelije. Ebédje.. mindegy.

Délután meg harci tajcsí SZÍVvel lélekkel.

2013. máj. 7. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:

Próbálsz? Én cukor és lisztmentesen étkezem.


Nagyon finomak a töltött, rakott cuccok. Próbáltad már? Rakott cukkini, padlizsán, zöldbab, karfiol, vagy töltött gomba, cukkini, padlizsán. Ezekkel fel lehet dobni a sült csirkemell párolt brokkolival ebédeket.

2013. máj. 7. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyébként ha megnézel akármilyen kalória-táblázatot, láthatod, hogy a belsőségeknek van ugyan kalória-értékük, de a ch-tartalmuk gyakorlatilag nulla, tehát fogyózáshoz tökéletesek.

Amir pár évvel ezelőtt ezt felfedeztem, akkor lefőztem 3 kg pacalt, minden nap bevágtam belőle ebédre egy jókora tányérral. A végén már a hátam közepére sem kívántam!

(Másnap jött a tesóm: főztünk pacalt, hoztunk neked is egy lábaskával!) :))))

2013. máj. 7. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
* amir = amikor
2013. máj. 7. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
Hal salátával vagy akár párolt karikára vágott zellerrel.
2013. máj. 7. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:

Zeller = akárhogy is próbáltam már lenyomni a torkomon, nyersen, vagy főzve, mindig valami oltári dohos, szinte rohadt mellékízt érzek ki belőle.

Pedig állítólag fogyókúra esetén jó vízhajtó.

Egyszerűen nem tudom, hogyan kellene elkészíteni, hogy ezt a fura mellékízt ne érezzem.

Te hogyan, mivel készíted, amikor párolod?

2013. máj. 7. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:

Egy tipp.

Cékla, serpenyőben kockázva. Hagyma, fokhagyma.. fehér bors, koriander, só..

zeller kockák, esetleg egyéb zöldség, levél stb. Összesüt, inkább süt mint párol, fedő nélkül.

Egészen új ízek jönnek elő szerintem. A zeller minél frissebb, valószínűleg annál kevésbé lesz dohos mellékíze, de jól megpirítva a céklával nem volt ilyen probléma.

2013. máj. 7. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:

Köszi! No majd megpróbálom így!

Ment a zöld-pacsi!

2013. máj. 7. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:

[link]


Egy másik leírása a sült céklának, #5-ös válasz.

2013. máj. 7. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
Jószomszédnak válasz: friss zellergumó kell. Fűszerezni felesleges, mert a zeller maga is fűszer:)
2013. máj. 7. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!