Ha fogyókúrázok a turmixot hogy csináljam? Zsírszegény tej és kész? És egyáltalán fogyókúra közbe lehet turmixot inni?
Az anorexia nem ott kezdődik, hogy csontsoványra fogysz, hanem ott, mikor elkezded a tüneteit produkálni. Akár 200 kilósan is.
De ha szeretnéd tönkretenni magad, csak tessék.
Lehet irdatlan gyorsan fogyni, valóban, csak épp se nem egészséges, se nem esztétikus. A bőröd sokkal lassabban követi a fogyásod tempóját, főleg ilyen nagy túlsúlynál (tudom, miről beszélek, 105 kilóról fogytam le 30-33-at, és bár már másfél éve befejeztem, a bőröm még mindig nem érte utol a fogyásom mértékét, értsd: lóg). Az egészségi kockázatok közt olyanok vannak, mint csökkent agyi kapacitás, szédülés, ájulás, gyengeség-érzet, izomvesztés, székrekedés, egyéb emésztési zavarok, stb.
Döntsd el, megéri-e ez neked azért, mert b*szol normálisan fogyózni. Ami nem "kúra", hanem életmódváltás kell, hogy legyen, tehát hosszú távon fenntartható. Ha csak kúraszerűen csinálod, tehát ezután visszatérsz ugyanahhoz a kajálási módhoz, ami ezelőtt volt, akkor legalább ugyanannyit fogsz visszahízni, mint amennyit koplalva elvesztettél, annyi különbséggel, hogy az elvesztett izom súlyát is zsír fogja kitenni. Mert a tested az ínséges időszak utáni bőséget arra használja, hogy eszeveszett módon raktározni kezdjen, felkészülve a következő ilyen koplalós időszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!