Sok a -4 kg 3 nap alatt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 13:44
11/15 anonim válasza:
Fogyókúra indításánál ez azért lehet jó,mert növeli az önbizalmat.Ez fontos! A továbbiakban azért több könnyű ételt javasolnék,a futást se hagyd abba! A dinnyét javasolják is fogyókúrához,kitisztít.Sok sikert a folytatáshoz!
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsonak irnam :)
Azóta már lassan a 10 kg-nál tartok. Tényleg jó ha az elején kicsivel több megy le, növeli az önbizalmat és már csak azért sem hagyom abba. :) Ha éppen nem futok akkor sétálok gyorsabb tempóban. Rengeteg gyümölcsöt eszek, és ásványvizet vagy zöldteát iszok.kenyér hamlett-et eszek :)
Annyi, hogy 5 után takarékon kell lenni, akkor már általában csak vizet iszok. De jó ez az ütem, és dicsérnek, hogy devékonyabb vagy. XD
2010. júl. 11. 14:05
13/15 anonim válasza:
Jólesett,hogy elmondtad a sikereidet!Jól csinálod!Mennyit kell még ledolgoznod? nagyi
14/15 anonim válasza:
huhaa. :D csak gratulálni tudok.és hány nap alatt -10?:D
15/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mikor volt -10 kg, viszont most ma mérekeztem és majdnem elértem a -20kg.. :D
hát nagyon jó. (Y)
Emelett volt olyan nap, hogy ettem ezt azt, szóval kicsit bejött a szünet de egy dkg-sem híztam.
Futni kell emberek, annyira jó ideg levezető. :))
2010. júl. 20. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!