Hétfőn jön vissza a főnököm és nagyon méghíztam,
mit tegyek?
Mit dolgozol? Bocsi de ez nagyon érdekel ezek után.
2019. márc. 31. 14:36
Nyugi, nem vagy molett.. engem is érdekelne mit dolgozol!
2019. márc. 31. 14:53
13/18 A kérdező kommentje:
Főkönyvelő vagyok, amolyan “kisfőnök”, helyettesi pozícióban. Ha a közvetlen felettesem hiányzik, én járok be hozzá értekezletre. Szakmailag nincs gond, csak most bikiniben a tükör elé álltam és erre szokták mondani, hogy a “nyár 10 kg-mal hamarabb érkezett”.
Most komolyan milyen cég az ahol a könyvelő testsúlya is számít az imázs miatt?! Mennyi pocakos igazgató létezik mégse cserélik le őket, nemhogy egy néha beugró könyvelőt. Big4 cégek képviseletében is találkoztam már nagyobb darab nőkkel és ott aztán tényleg számít hogy jó benyomást tegyenek a partnerekre.
2 hét alatt 6 kiló hízáshoz is durván zabálni kellett, de még így se vagy meghízva. Nagyon katasztrófa módon étkezhetsz alapjáraton, ha ilyen falásrohamjaid vannak. Nem ártana egy dietetikus hogy valami normális étrend összeállításában segítsen.
2019. márc. 31. 17:11
15/18 A kérdező kommentje:
Természetesen nem két hét alatt jött fel 6kg, azalatt “csak” 3, az első 3 felesleg még nem volt annyira feltűnő. Említettem, hogy nyílt titok, hogy nőként is tekint(ett) rám, amikor felvett. Illetve nekem is bejön és most úgy nézek ki, mint egy második trimeszteres kismama.
Ez de hülyeség,én is könyvelő vagyok és nem számít a testsúly. Egy nő sem modell a munkahelyemen,pedig nagyon nagy cégről van szó...nyilván haj,smink,ruha legyen pöpec a többi nem számít. Főleg nem egy +5-20kg felesleg...
Azt hittem recepciós vagy,vagy egy plasztikai sebésznél dolgozol vagy hostess,vagy ilyesmi..
Ha a főnök miatt akkor szerintem fel sem fog neki tűnni ha bő ruhákat hordasz :)
2019. márc. 31. 20:30
17/18 A kérdező kommentje:
No, most már tényleg visszatér és az elmúlt másfél hétben (kb. ekkor írtam ki a kérdést) , nem igazán sikerült fogyni. A tornával sikerült egy kicsit "tömöríteni", legalább a látszat megvan.
Ne haragudj ha eros leszek de a kuplerajokba szokas elvarni hogy egy nő hogy nezzen ki mivel a testebol el a fonoke/ futtatoja/ meg belole. Milyen cegnel dolgozol te? Az egy dolog hogy siman elvarhato hogy a lehetosegekhez merten egy irodaban dekorativ nők uljenek s ne elhizott igenytelenek na de az h grammra ki van szamolva ki h nezzen ki ez szamomra vallalhatatlan s hogy tetszen a fonoknek. Milyen ceg lehet ez s milyen kollegak ulhetnek ott? Epekedve a fonok ur dicseretere? En egy ceghez dolgozni jarok be az h vekony sportos vagyok az az en dolgom magamert teszem magamert vagyok olyan amilyen meg a paromert. A fonokot meg lesz@rom h jovok be neki sot sertesnek vennem ha bokolna es kozeledne meg elvarasokat tamasztana a megjelenesemmel kb felrugnam. Az embert egy cegnel altalaban a munkajanak hatekonysagaban szakmaisagaban kell h elismerjek minden mas ezen kivul szemelyeskedes ami nem ferne bele az ertekrendembe mert nem kupiba meg modell ugynoksegnel esetleg fitness terembe dolgozok. Mondjuk az utolso kettonel eleve alap a jo kulso mivel szepseg egeszsegipar. Az elso meg ugye emlitesre se melto..na de egy konyvelo ceg.😊
2019. ápr. 20. 14:59
Kapcsolódó kérdések: