Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és 59kg fiú...

15 éves vagyok és 59kg fiú 164 cm! Baj? Kicsit meghiztam!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utobbi idobe felszedtem egy par kilot es le is szeretnem adni hogy tudnam a leghatasosabban leadni es viszonylag konnyen??valaszokat elore is koszonom

2017. dec. 8. 21:38
 1/4 anonim válasza:
A mai fiúk miért akarnak nádszál vékonyak lenni? semmi férfias nincs abban ha olyan valakinek a lába mint egy bot..szerintem így jó ahogy vagy..esetleg edz hogy izmos legyél..
2017. dec. 12. 18:07
 2/4 anonim válasza:
Ez szerintem teljesen normális. Tényleg nem jó, ha nádszál vékony vagy!
2017. dec. 13. 19:10
 3/4 anonim válasza:

Semmi extra. VÁltztass az étrendeden, cukros üdítőket kerülni kell, sütiket, pizzát kerülni kell, néha lehet ilyet enni, de általában hús - zöldség legyen a fő táplálék.

És egy jó kis aerob sport, labdajáték, vagy box, karate, stb, ami neked bejön.

2017. dec. 15. 15:18
 4/4 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani, de a leírtak alapján még most is tök normális alakod van. Én picit ducibb vagyok, de még így sem kövér. 13/l
2018. máj. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!