Hogy tartotok ki, ha nagy célt akartok elérni rövid idő alatt?
Én 8 kilót szeretnék fogyni és mellette formásodni. Mivel már nincs akkora túlsúlyom, így biztos nehezebb... Június végére szeretném ezt elérni, tehát 3 hónap alatt. 163 cm vagyok és 62 kg.
2018-ban lassan fogytam 10 kilót. Kényelmes volt, kicsit változtattam csak, azért is ment ilyen lassan. Október óta tartom a 62 kilós súlyt, de most már szeretném elérni a végleges formámat. Amúgy 163 cm vagyok.
Tehát szigorítás kell. Nem az, amit most csinálok, hogy azért előfordul heti egy zacskó chips, egy csoki, minden hétvégén nagy családi ebéd, cukrászdázás, heti 1-2 futás... Most már szeretnék a kajára 100%-osan odafigyelni, ritka bűnözéssel, meg többször sportolni, súlyzózni.
Vajon sikerülhet 3 hónap alatt, ha nem vagyok extrém túlsúlyos?
Ti hogy bírjátok a 100%-os odafigyelést? Mi motivál a nehéz napokon? Mennyi idő múlva szoktátok meg az új életmódotokat?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!