Hogyan lehetne tartós, jó eredményt rövid idő alatt elérni? SOS
Szeretnék jó és tartós eredményt elérni és ha lehet gyorsan. Szeretnék hasban és comban vékonyodni(ha nem is kiloban akkor centiben látható legyen).
16 éves lány. 164-166 cm magas vagyok, és 62 kg.
ha kell még info írjatok. várom a gyors válaszokat.
ja és nem akarok koplalni. szal maradjak egészséges:)
Szia! én is kábé hasonló méretekkel rendelkezek, annyi hogy én 58 kiló vagyok ... de az már majdnem egy kutya. SZóval én most a kenyér, tészta elvonást "csinálom" még csak egy hete csinálom, de mikor elkezdtem 60 kg voltam. SZóval máris van 2 kg eredményem :) amúgy meg én próbálok sportolni is hozzá, minden másnap, futás vagy hasonló
Sok szerencsét :)
Én is a futást ajánlom, én 162/51 kiló vagyok.
másnaponta fél óra minimum.
Kaja: elég ha kihagyod a cukros dolgokat, édességeket lisztet, tésztát és a fehér pékárukat.
ja, tészta, rizs, krumpli kevsebb, párolt zöldség, csirkehús, gyümölcsök több :)
ja, és minden másnap valami legalább 1 órás izzasztó mozgás. bringa, kocogás, aerobik, taposógép, vagy amire lehetőséged van. a lényeg, h fáraszd le magad, és utána nyújts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!