Hogyan győzhetném le a kényszerevésemet?
Szia, ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, teljesen olyan, mintha en tettem volna fel a kerdest(meg a kor is stimmel). En ugy probalom legyozni, hogy akarhanyszor ramjon(es en tenyleg rosszulletig eszek) megiszok fel liter vizet, es elkezdek ragozni. Eddig ez nekem bevallt, mert a viz ugye telit a rago meg az izt is megadja...
De eloszor magadban dontsd el, hogy ez betegseg es valojaban nem is vagy ehes.
Sok sikert! 19/L
A kényszerevés ugyanúgy étkezési zavar, mint az anorexia és a bulimia.
"Az jó érzés, hogy zabálás közben általában nem gondolok másra, de utána természetesen a testem és a lelkem is fáj. Semmi élvezet nincs benne amúgy, legfeljebb hogy nem gondolok másra. Olyan, mintha zabálás közben hipnózisban lennék, vagy egy másik énem uralkodna a testem fölött" - Főleg innen látszik, hogy ez mentális probléma. Keress fel egy pszichológust, vagy pszichiátert, nem szégyen, ő segíteni fog.
Lehet, hogy most még nem olyan súlyos, de ha nem kapsz szakszerű kezelést, sokkal rosszabb lehet.
Olvasd el ezt a linket, hátha magadra ismersz: [link]
Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!