Ne aggódj, aki duci és fut abból az akarat sugárzik és nagyon tisztelem őket. Hidd el, mások is így vannak vele. Aki meg tényleg kinevet, azzal nem kell foglalkozni, mert te jobb vagy nála.
2010. ápr. 24. 17:44
2/14 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, mert még nem bírom olyan szinten a futást, hamar kifáradok,pirosodok..Bár én nem vagyok annyira duci, olyan 5-6 kg felesleg van rajtam.Szerintem menj el olyan napszakban először, amikor tudod hkevés ember járkálhat arra, mondjuk kora reggel vagy este..
2010. ápr. 24. 17:44
3/14 anonim válasza:
Én épp ezért tornázom dvd-re. És sokkal jobban is élvezem,mint a futást!
2010. ápr. 24. 17:47
4/14 anonim válasza:
Ha ez zavar, akkor inkább bicajozz vagy tornázz otthon zenére. Hajrá! :)
2010. ápr. 24. 18:15
5/14 anonim válasza:
Hallgass zenét,és ne figyelj másra,csak hogy egyenletesen vedd a levegőt,meg jól oszd be az erődet (meg persze hogy ne fuss ki egy kocsi vagy busz elé sem).
Akiben van egy csöpp ész az amúgy nem neveti ki azokat akikben van akaraterő és elhatározás,ha meg hülye valaki azzal meg végképp nem érdemes törődni:))
Sok sikert!
2010. ápr. 24. 19:50
6/14 anonim válasza:
én mindig felnézek arra aki mellettem elfut amikor én csak sétálgatok.. van benne akaraterő :)
2010. ápr. 24. 20:28
7/14 anonim válasza:
Amikor azt latom,hogy valaki teljes erejebol sportol,es csinal valamit az almai beteljesulesejert... Tudod, az ilyen embereket csak MEGDICSERNI lehet. Azert mert te DUCI vagy, az nem azt jelenti,hogy nincsenek ugyanolyan jogaid vagy eselyeid mint a tobbieknek. Ne feledd,mindenki ugy jo ahogy van. NYUGODTAN menj el szaladni, sportolj, erezdd jol magad... es arra gondolj,hogy NEKED jo legyen, es nem masnak. :)
SOK SZERENCSET!
Ne feledd,hogy te igy vagy jo,ahogy vagy!!
2010. ápr. 24. 21:07
8/14 anonim válasza:
Hát ha választanom kellene, hogy azt a ducit röhögöm ki, aki fut, vagy azt aki a gyrost tömi magába az utcán, az utóbbit választanám.
2010. ápr. 24. 22:10
9/14 anonim válasza:
Menj nyugodtan futni, én is inkább felnézek rájuk, pl ha egy duci vagy egy idősebb emberke elfut mellettem. Mindig mondtam magamban, hogy na nekem is ezt kéne csinálnom, én itt sétálok, a 60 éves bácsi meg fut mint a nyúl:) Azóta én is futok, csak én futópadon. De csak azért mert én télen kezdtem és így rászoktam a futópadra, de mostmár itt a jó idő, megyek én is ki futni:)
2010. ápr. 25. 11:00
10/14 anonim válasza:
Engem a szomszéd állandóan nevet, mert nincs rajtam felesleg, de futok, mert a kondíció kell + egészséges is, de én nem foglalkozok vele ő egy dagadt disznó már bocsánat a kifejezésért és cukros míg én nem és teszek az egészségemért ennyi! Szóval nyugodtan röhögjön nem zavar!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!