Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hülyeség volt?...

Szerintetek ez hülyeség volt? Mert végül is bejött.

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben meghíztam egy kicsit. Nem voltam nagyon dagadt, de látszott(160/50 szoktam lenni, most 60 voltam). Szóval úgy döntöttem leadom a felesleget, ezért a következőt tettem: 3 napig napi 2x2szem szűztea kapszula, ami jól kitisztított. Ez idő alatt semmit nem ettem. Következő 3 napban csak zöldséget ettem és mellette napi 30km-t szobabicikliztem. És le is ment. Most arra álltam át, hogy kiszámoltam a napi kcal szükségletemet alaphelyzetben és mindent, amit azon felül eszek lebiciklizek. Két hét alatt eddig tartom a súlyom.
2019. márc. 27. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
bejött, de az ilyen fogyás nem tartós. 3 napig koplaltál, még jó hogy fogytál! mit tisztított ki az a szűztea kapszula? nem volt semmi a szervezetedben, nem ettél, ember!!
2019. márc. 27. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
De előtte elég sokat ettem, fel is voltam puffadva, meg éreztem, hogy nyom vmi. 3 napi f*sás után lapos lett a hasam:D vagyis beesett, de amint normálisan ettem, normális, lapos volt a hasam.
2019. márc. 27. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

6 nap alatt 10kg mínusz?

Talán 5öt elhinnék, de az is húzós.

2019. márc. 27. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj...

Hülyeség volt? Igen, de ezt te is tudod, különben nem kérdeznéd.

Működött? Ha elégedett vagy az eredménnyel mikor tükörbe nézel, akkor működött.

Arra figyelj, hogy ebből ne legyen rendszer. Szóval 1 hónap múlva ne kezdj el megint zabálni, majd 6 nap alatt leadni amit felszedtél, mert hosszú távon ezzel tönkre teszed az emésztésedet, anyagcserédet.

Figyelj arra, hogy tartsd a súlyod, es ha esetleg elszalad veled a ló ne 10 kg+nál kapj észbe, hanem 2-3 kgnál kezdj el korrigálni rajta, akkor talán nem fogsz ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodni.

2019. márc. 27. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz ebből rendszer, amúgy a 10 kiló nagy része víz. De most minimummal számolok és biciklizek, szóval helyreállítom aztán figyelek.
2019. márc. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!