Tényleg olyan nagy hülyeség személyi edző fogadni, mint ahogy azt mondják?
A személyi edzés egy szakma, nem egy olyan dolog, hogy most és edzősködöm és kész.
Az edzés alatt más embernek érezheted magad, mint ami vagy. Erősebbnek, motiváltabbnak, jobbnak.
Nem tudom.
Az edző olyan mozdulatokra tanít amik Eszembe nem jutottak volna, hogy most én ilyet csináljak.
Egyáltalán nem hülyeség,sokszor sírni tudnék attól,hogy látom emberek milyen technikával csinálják a feladatokat...
Az edző legyen akármilyen is a helyes technikát tudja.
Nekem mindig volt. Néha jobb, néha rosszab. Sajnos mobil buzerálos fajtát is fogtam már ki...
De összeségében jo dolog ha van, szóval akinek van rá kerete az nyugodtan fogadjon csak edzőt.
Hülyeség, mert
1. Internetről meg lehet tanulni a rendszert, de ahhoz utána kell nézni
2. A személyi edzőnek nem az a célja, hogy gyorsan fejlődj, hanem hogy sokáig fizess neki.
3. A legtöbb a téveszmékkel teli marhaságot tanítja, amit többnyire a koxosoktól vettek át a tudatlan naturálok.
Nekem bevált. Soha nem sportoltam aktívan (kamaszként úsztam rendszeresen, de az nem most volt, amúgy meg csak ilyen elmegyek biciklizni a parkba szinten vagyok...), túlsúlyom is van. Illetve ismerem magamat, hogyha egyedül edzenék, akkor gyorsan elveszne a motiváció.
Olyan edzőt fogtam ki, aki odafigyel a személyes kompetenciáimra, nem sajnálja az időt arra, hogy foglalkozzon a korábbi hibák helyrehozatalával. Folyamatos fejlődést vár, és ezért nyújt is megfelelő segítséget.
Na meg, magamtól tuti nem mertem volna soha odaülni az izommókusok közé a gépekre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!