Ha az edző nem keres, akkor nem is érdemes hozzá járni?
Kinéztem egy fitnesstermet, kezdőként. Személyi edzőhöz (is) járnék.
Voltam bent személyesen, recepciós elmondta, hogy kb. mire számíthatok. Mivel folyamatos a munkarendem, tehát nem fix időpontban tudnék járni, így bizonytalankodott egy sort, majd nevet-telszámot kért, hogy holnap visszahív az edző, akivel megbeszélem, hogy mikor mennék hozzá először (többen vannak, és nem tudta kapásból megmondani a recepciós, hogy kihez férnék be).
Na most, azóta eltelt egy hét, a kutya se hívott.
Én kicsit mérges vagyok, mert ha már most ennyire nemtörődöm a szalon, akkor milyen lesz később?
Én vagyok a hülye, nekem kéne sipákolni, hogy de miért nem hívtak, azt ígérték?
Nekem ez így rossz élmény, főleg így, hogy életemben nem voltam ilyen helyen. Szívem szerint keresnék mást, de árban is meg elhelyezkedésben is ez passzol, nem véletlenül néztem ki...
Teljesen érthető hogy mérges vagy, hisz az ő érdekük is az új "kuncsaft".
Vedd fel a személyi edzőkkel a kapcsolatot, kérdezd meg hogy van-e szabad időpontjuk. Kerüld meg a recepciót.
A legrosszabb ami történhet hogy egyiknek sincs szabad ideje, és vagy keresel egy másik termet, vagy nekiállsz magadtól tanulni.
Lehet, hogy a recepciós elfelejtette továbbítani vagy ilyesmi.
Én is megkerülném a recepciót.
Hát, voltam bent. Telefonszámot nem kaptam, mert az nem úgy megy, a recepciós kislány váltig esküdözött, hogy ma visszahívnak. :) De nem ugyanaz volt, mint a múltkor, nem is mondott semmit, hogy vajh miért nem kerestek.
Még egy esélyt kapnak, ha most se történik semmi, keresek másik helyet.
Persze most se hívott senki.
Őszintén nem értem, nem az lenne a terem célja (főleg akciós ajánlatokkal), hogy minél több vendéget bevonzzon? Így aztán tényleg nagyon lehet új vendégeket szerezni, ha ilyen a hozzáállás...
El vagyok keseredve, főleg, hogy nincs is a környéken más, ami ennyire passzolna nekem. :(
személyi edző nélkül nem lehet oda járni? Én elkezdenék, ha lehet, és ha odajön egy edző érdeklődni, felajánlani 'magát' akkor kedvesen közölném, hogy én próbáltam, de senkinek se voltam fontos, most már nekem se fontos.
Amúgy ha itt kiírsz kérdést a megfelelő kategóriába, fognak segíteni, hogy állj neki, miket csinálj :)
Ennek a teremnek nincs neten oldala? Ott általában a személyi edzők is fel vannak tüntetve telefonszámmal, vagy más elérhetőséggel. Ha még egy sz#ros oldaluk sincs, akkor már alapból nem érdekelne.
Én a helyedben edzőt is úgy keresnék, hogy bizonyított/nagy múltja van az edzéssel kapcsolatban, nem valami okjs kispista. Az árakat meg ne nézd, csak a minőséget, hisz a te érdeked szolgálja. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!