Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne?

Hülyeség lenne?

Figyelt kérdés

158 cm vagyok,50.9 kg,van rajtam izom bőven,de nem vagyok megelégedve a testsúlyommal se az alakommal,a barátaim szerint nagyon jó alakom van meg minden ,de szerintem nem.Ha éheztetném magam az nagy baromság lenne?Vagy inkább diétázzak? Vagy ne egyek sok cukros dolgot? Ti mit tanácsolnátok?

12/L

2018. febr. 18. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon hülyeség lenne. Ne egyél annyi cukrot, az segít az egészség megőrzésében, de se ne fogyózz, se ne éheztesd magad. Neked most nőnöd kell - a rajtad lévő zsír úgyis átrendeződik.
2018. febr. 18. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség lenne. Főleg, hogy nincs is szükséged rá.

Ha már 12 évesen ennyire rá vagy erre kattanva, akkor inkább fordulj orvoshoz, a gond a fejedben van, nem az alakoddal.

2018. febr. 18. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hülyeség lenne, sőt káros.

A cukrot elhagyni nem rossz döntés, akár diéta, akár más okból.

Viszont ilyenkor én mindig elgondolkodom, hogy hogy érdekelhet egy ennyire fiatal gyereket az, hogy 50,9 kg és nem 45...

Normál esetben még a gyerekkorod végét kellene élned gondtalanul. Ilyen idős koromban nem az érdekelt, hogy jó-e az alakom, hanem az, hogy apámék kiengednek-e biciklizni a barátnőimmel és ehetek-e egy fagyit.

2018. febr. 18. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

Ha a barátaid szerint nagyon jó az alakod, akkor valószínűleg nem kell fogynod, de ha kéne, akkor is nagy butaság az éheztés.

Ha diétázol (nem fogyózol, jó, súlytartó étrend...) s akár teljesen elhagyod a cukrot (már a répacukrot és hasonlókat), abból nem lesz gond, de éheztetni annak sem célszerű magát, akinek sokat kell fogynia. Nem az a jó módszer.

2018. febr. 18. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy inkább keress egy pszichológust.

Nagyon nem normális, ha 12 évesen ahelyett, hogy a gyerekkorodat élnéd, már azon stresszelsz, hogy tökéletes e az alakod. Még kb. 10 évig fog változni a tested magától, mert -és most nagyon figyelj- MÉG KICSI GYEREK VAGY. Egy icike picike KISLÁNY.

A testtömeged teljesen normális, a barátaid pedig nyilván nem hazudnának neked.

Az, hogy éheztetésen gondolkodsz, meg parázol a súlyod miatt ennyi idősen, beteges. Remélem legalább a szüleid észreveszik, hogy valami nem stimmel, és elvisznek egy jó szakemberhez.

Addig is szakadj le az instagramról, a fészbukról, a musicallyról meg a többi ótvaros sz**ról, ahonnan ezeket a hülyeségeket szeditek.

2018. febr. 18. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
mostmár 159 cm és 52.40 kg, 18,04-es test zsír % ,a BMI-im 21-es asszem, és 13 vagyok mostmár
2018. ápr. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!