Derékbőséget éhgyomorra kell mérni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 13:24
1/2 Metionin válasza:
Elvileg minden ilyen adatot (magasság, súly, körméretek) reggel ébredés után kellene mérni, szóval szerintem ja, ezt is. De én még sosem mértem éhgyomorra :D
2/2 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen célból méred a derékbőségedet. Mondjuk ha nadrágot akarsz venni, és tudod, hogy evés után 2-3 centivel nagyobb lesz a hasad, akkor azzal kell számolni, mert ha kisebbet veszel, lerepül rólad ebéd után.
Ha a fogyást akarod centikben mérni, akkor viszont éhgyomorra érdemes, reggel ébredés és fürdőszobai dolgok után, mert akkor tuti, hogy csak a zsírt méred, és nem mondjuk a puffadást, amit a szénsavas ásványvíz okozott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!