Tényleg fogyni tudnék napi 1 kanál olívaolajtól éhgyomorra?
Több cikket is találtam ahol felsorolták az olívaolaj hatásait és azt írták: "Az extra szűz olívaolaj segít a fogyásban
Minél több olívaolajat iszunk, annál többet fogyunk. Az olívaolajban végbemenő oxidáció eredményeként fokozódik a zsírégetés a szervezetben."
Volt aki tapasztalta? Nem lett tőle éhesebb? Rosszullét? (Itt gondolok a hányingerre, tudom hogy a felgyorsítja a székletet es mhasmenés lesz a vége)
Nem látok benne sok logikát (persze egyénszinten bejöhet valakinek), a zsírégetés nem így működik, ahhoz mindenképpen energiahiány kell, különben pazarlás lenne. Ha te az olajtól kevesebbet eszel, mehet.
De ha én szeretném az olívaolajat s benyomnék napi 2-3 decit (bizonyára meg tudnám oldani, ennyi zsírt ettem már napi szinten, persze kellene mellé egy kupac zöldség vagy valami más), kétlem, hogy szupergyorsan fogynék.
A zsírtól nem szokott éhesebb lenni az ember. Nincs inzulinválasza és jobban laktat, mint a szénhidrát. De még a cukroktól se lesz mindenki éhes, csak éppen abban van logika. Az lehet, hogy pusztán a kis "evéstől" éhes lesz valaki, de nyilván akkor étkezés előtt igya. Bár én inkább finomítanék vele egy zöldségételt, benyomni kevéssé vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!