Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz hogy ha éhgyomorra...

Igaz hogy ha éhgyomorra alszunk el akkor azzal 600-800 ch-t égetünk el?

Figyelt kérdés
Ez a módszer idáig sikeresnek minősült, csak biztos akarok lenni a dologba. Délután 3tól nem ettem és úgy feküdtem le éhesen hosszab időn keresztül.

2018. máj. 29. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Totál hülyeség. A napi kalóriabevitelt kell nézni, mindegy, hogy mikor eszel meg x kalóriát, reggel/este, nem számít. Ha reggelire betolsz 3000kcal-t, hiába fekszel le este éhesen, nem fogsz fogyni
2018. máj. 29. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Semmit nem számít, mikor eszel, ami a fogyást illeti, csak az összbevitel és a kalóriaigény kapcsolata.

Rengetegszer feküdtem le 8-12 órával evés után (nem éhesen, azt én sosem teszem), nem volt változás (illetve de, mivel ekkor kevesebbet ettem, mint még 1-2 vacsorával, de ha azt összegyúrom az ebéddel, nyilván nem fogyok jobban.

Mégis mi lenne ebben a logika, mire használná a test azt a sok energiát? Ugyanannyi kell, ha éhes vagy, ha nem.

2018. máj. 29. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:

a logika gondolom az lenne hogy addig se eszel és annyival több energiát használ fel a tested a tartalékokból.

de ez hölyeség csak az anyagcseréd lassul be ha ezt csinálod. Nélzzetek már utána az alapoknak könyöegöm. hízni se egy nap alatt vagy hét alatt híztál fogyni is lassan kell.

2018. máj. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!