Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyókúra a leghatékony...

Melyik fogyókúra a leghatékonyabb, kinek mi vált be, mennyit fogyott, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Írtok itt mindenféle diétáról,használ vmelyik,vagy csak szórakoztatjátok magatokat?
2008. nov. 10. 12:12
 1/7 anonim válasza:
94%

Kínai szűztea forte!Reggel,este 1 pohárral.

Velem együtt nagyon sok ismerősöm fogyott már tőle!

Herbáriákban,gyögyszertárakban tudod beszerezni!

Semmi mellékhatása!

2008. nov. 10. 12:19
 2/7 anonim válasza:
64%
Nekem is ez vált be. Igaz, hasmenést okoz(hat), és néha egy kis gyengeséget. Ennek ellenére én fogytam már vele 12 kg is. (Bár, heti 2x 1,5 aerobikoztam mellette).
2008. nov. 10. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Januártól májusig 5 kg-ot fogytam. Heti 3 aerobiccal és kevesebb evéssel. Május óta fogytam 14 kg-ot. Egyszerűen a szénhidrátbevitel nem ment napi 150 gr felé.
2008. nov. 10. 14:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi hogy nem sértődtetek meg a kérdésen,de olvasgatok és nem tudom mik ezek a kérdések.Én már többször fogyóztam/2 gyerek/de a legjobb módszerem az volt ha kevesebbet ettem.Most fogytam 10kg-ot 2 hónap alatt.A férjem nem is tudta,hogy fogyózok,csak a súlycsökkenést vette észre.Én is CH bevitelre esküszöm,én 100-at ettem/nap.
2008. nov. 10. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Napi 150 gr szénhidrát bevitel! Az mennyit jelent? Úgy értem 1-2 zsemlét ???
2008. nov. 11. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy zsemlében úgy tudom 30 gr Ch van.

Az napi 5 zsemle és semmi más.

De inkább együnk húst és zöldséget, levest stb. És nem maradunk éhesek 150 gr CH mellett sem.

2008. nov. 11. 15:21
 7/7 anonim válasza:

Nálam is bevált, csak fosatott ami elég kellemetlen. Én általában a legegészségtelenebb diétát csinálom : 2 energiaital egész nap kemény edzés és talán éppencsak valami ami úgy jólesik: egy kis leves/kínai, hús, köménymag stb/ meg olyan puffasztott rizs. Idegesít mindig ez a számolgatás, már annyira belemerültem hogy azt a napi 500 kalóriát is sajnálom magamtól és inkább nem eszek semmit, de így fogyok legalább. Inkább a dühöm vagy a mérgem irányit :D

Nem javaslom senkinek, én ehhez szoktam hozzá. Nem épült be az életembe, csak addig csinálom amíg el nem érem a kívánt súlyt. Ha kel megint kell akkor elkezdem újra.

2008. nov. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!