Melyik fogyókúra a leghatékonyabb, kinek mi vált be, mennyit fogyott, mennyi idő alatt?
Kínai szűztea forte!Reggel,este 1 pohárral.
Velem együtt nagyon sok ismerősöm fogyott már tőle!
Herbáriákban,gyögyszertárakban tudod beszerezni!
Semmi mellékhatása!
Egy zsemlében úgy tudom 30 gr Ch van.
Az napi 5 zsemle és semmi más.
De inkább együnk húst és zöldséget, levest stb. És nem maradunk éhesek 150 gr CH mellett sem.
Nálam is bevált, csak fosatott ami elég kellemetlen. Én általában a legegészségtelenebb diétát csinálom : 2 energiaital egész nap kemény edzés és talán éppencsak valami ami úgy jólesik: egy kis leves/kínai, hús, köménymag stb/ meg olyan puffasztott rizs. Idegesít mindig ez a számolgatás, már annyira belemerültem hogy azt a napi 500 kalóriát is sajnálom magamtól és inkább nem eszek semmit, de így fogyok legalább. Inkább a dühöm vagy a mérgem irányit :D
Nem javaslom senkinek, én ehhez szoktam hozzá. Nem épült be az életembe, csak addig csinálom amíg el nem érem a kívánt súlyt. Ha kel megint kell akkor elkezdem újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!