162cm magas vagyok és 111kg. Borzasztó sok. Nagyon szeretek finomakat enni. Melyik a leghatékonyabb fogyókúra?
Én itt már sokszor leírtam, neked is leírom. Nem baj, ha szeretsz finomakat enni...
Ha valóban meg akarsz szabadulni a súlyodtól, elhatároztad, hogy nem akarsz kövér lenni és nem csak attraktiv értelemben, hanem teszed ezt az egészségedért is, akkor szépen lassan kezd el. Minden adagnak a felét edd amit eddig ettél. Kezdj el ugy gondolkodni, minnél egészségesebb kaját választassz annál nagyobb az adag. Nem szabad drasztikusan változtatnod, mert az csak megbosszulja magát és hamar eltűnik az elhatározás.
Innentől kizárólag csakis vizet inni!!!!!!
Adagot csökkenteni, körömpörköltet és barátait meghagyni annak aki dagadni akar. Kenyeret és tésztát minimálisra csökkenteni. - én nem tudok nélkülük élni pl. eszem, csak keveset. Ami (számomra) nagyon nehéz még, hogy este 6 után egy falatot se egyél!!!!!!
Hidd el szépen lassan elkezd majd olvadni a zsir. Az, amit évek során ragadt rád, nem tűnhet el hetek alatt, mert vissza fog jönni. Szóval a mértékletesseg a kulcsa mindennek.
Ha 100 alá mentél el lehet kezdeni valami gyengébb kardio-t is. Egyenlőre ennél a súlynál gyalogolj annyit, amennyit csak tudsz.
Mindenképp olyan módszert válassz, ami lassú, de tartós fogyást eredményez. Talán egy ilyen 90 napos típusú, vagy Norbi módszere. De addig is, míg teljesen rászánod magad, hogy végigcsinálod (mert az elhatározás nagyon fontos része a fogyókúrának) szóval addig is figyelj arra, hogy napi háromszor étkezz és az étkezések között ne egyél semmit, csak a folyadékbevitelt tartsd. Így az étkezések között eltelt 4 óra alatt alapos lehet az emésztés. Vmelyik nap erről beszéltek is a tévében.
Fontos, hogy mozogj! Sétálj seténként valakivl, hogy ne legyen unalmas. Biciklizz! Ezek nem annyira megterhelő sportok.
Minden jót és sok sikert kívánok!
Szia!
Így másfél év után mennyit sikerült leadnod? :)
Heló!
Szerintem a legfontosabb a sok mozgás és az egészséges étrend. Sokszor ez életmódváltással érhető csak el (mármint a fogyás), úgyhogy sok sikert neked!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!