80 kg-os ülő munkát végző nő vagyok. Ha naponta csak 1500 kalóriát ennék lefogynék? /mindent ennék, de betartanám az 1500-at/
Igen lefogynál, de izomból veszítenéd a sújt nem pedig zsírból. A szervezet érzékeli a lecsökkent energiabevitelt és a magas energiaigényű izmot fogja először leépíteni. Ha valóságosan zsírból szeretnél fogyni, akkor edzeni is kell mellette és sok fehérjét bevinni (ebből táplálozik az izomzat. Ha heti 3x 30-40percet edzel lehetőleg anaerob legyen, akkor a tényleges feleslegedből fogsz fogyni. Ha csak az étrendeden változtatsz akkor akár (ha kitartó vagy) lefogyhatsz15kg-ot is, de ebből 3-4 víz 7-8kg izom és csupán 3kg lenne a zsír, így akár 65kg-ra is lefogyhatsz, de megmaradt rajtad 12kg zsír.
Ha felkészültél a változtatásra az nagyon jó, csak legyél kitartó és mérlegelj, hogy mi jó a testednek és nem kevésbbé fontos, az egészségednek.
Sok sikert! :)
A második vagyok, óvakodj a fehér lisztes dolgoktól pl: fehérkenyér és kifli, inkább teljeskiőrlésű kenyeret, kiflit egyél, az lassabban szívódik fel és nem leszel utána éhes. Ne felejtsd el a főtt ételek is kellenek a szervezetnek, egyél magas rosttartalmú ételeket. Igyál naponta legalább 3 liter vizet (semmiképpen sem szódát, vagy szénsavas ásványvizet), naponta 5x egyél, az étkezések között teljen el legalább 2,5-3 óra és utoljára lefekvés előtt 3órával egyél.
Tényleg beválik!
Én április végén változtattam meg az egész életemet, mert csak így van értelme. Ülő munkát végzek és szeretek jókat enni, de a 78 kg már túlontúl sok volt nekem. Változtattam az étekzésemen, és elkezdtem mozogni, ma már csak 66kg vagyok, nem löttyedt meg a bőröm és vére újra m-es ruhákat hordhatok.
Bizonyíthatom, hogy tényleg hatásos.
Minden fogyókúra során először az izomtömegből veszít az ember, sajnos. :) Így egy fogyókúra során ha nincs mozgás, zsírégetés, akkor sajnos az nem túl jó.
Én javaslom a terheseknek szánt 180 grammos szénhidrát diétát, nagyon jól meg lehet tervezni az ételeket és nem marad éhes az ember - én terhesen csináltam, szóval tudom mit beszélek.
De mindenképpen tornázz, fuss vagy csinálj valamit fogyókúra mellett. És akkor 100% a siker! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!