13 napos diétáról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Légyszi az írjon aki próbálta!2019. márc. 15. 15:15
1/10 anonim válasza:
Mi is pontosan az a 13 napos diéta? Engem csak érdekelne.
2/10 anonim válasza:
Nekem az jön le belőle, hogy 13 napig konkrétan koplalsz.
4/10 anonim válasza:
Egyik nap ebéd: semmi. :) Ekkora ökörséget.
Ha 25 dkg-ot kell fogynod, akkor sanyargasd magad ilyennel, nagyobb túlsúly leadására alkalmatlan. Ha hatásos lenne, nem lennének túlsúlyos emberek.
Inkább 133333 napos diéta, normális ételadagokkal és testmozgással.
5/10 anonim válasza:
Ez koplalás nem diéta. Semmi értelme.
6/10 anonim válasza:
Komolyan betiltatnám az ilyen X napos diétaként terjesztett koplalásos étrendeket. Meg hogy gondoltad, leadsz ezzel tényleg 8 kilót aztán visszatérsz a szokásos étkezésedhez úgy hogy aztán nem hízol vissza?
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem gondolom, hogy 8 kilót fogyok vele, azt esetleg egy 100 kilóról induló tudná..
2019. márc. 15. 16:08
8/10 anonim válasza:
Azt kellene megérteni végre, hogy nem érdemes azt várni a testünktől, hogy az egy év alatt összeszedett súlyfelesleget majd pár hét alatt le fogjuk adni.
9/10 anonim válasza:
A kérdés attól még áll, a 8 kg-t csak azért írtam mert a kinézett diétád ennyit ígér. Szerinted nem megy vissza az az X kiló amit 13 nap alatt leadtál amint befejezed a koplalást?
10/10 anonim válasza:
Az ilyen ostoba diéták pont arra jók, hogy tönkretedd vele az anyagcserédet, felborítsd a hormonháztartásodat.
Eleve mi az, hogy nyomod a kockacukrot reggelire? :D Ekkora ökörséget! És akkor adottak a mennyiségek, de egy 60 kilós, meg egy 150 kilós embernek is ugyanezt kell ennie?
Komolyan felnőtt emberek nem gondolják végig, hogy ez baromság? Kérdező, neked nem volt biológia órád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!