13 napos diéta. Mik a vélemények, tapasztalatok? Érdemes elkezdeni?
gondolom a sportrol meg napi 5 szori etkezesrol meg sosem hallottal ugye ?
ja igen .. mert sportolni lustak vagyunk felszedtunk tobb ev alatt 20 kg , de le akarom adni 13 nap alatt
Az ilyen x napos diéták semmire sem jók. Leadsz max. 1-2 kilót, ami voltaképpen nem is zsír, aztán ugyanúgy hízol vagy legalábbis tartod a súlyod.
Életmód váltás kell ahhoz, ha valakinek sokat kell fogynia, és nem is akar visszahízni. Én is azt tettem.
Jól gondolod. HA gyorsan akarsz lefogyni akkor az ilyen diétáktól lefogsz akár 5-6 kilót is. De ez nem lesz tartós.Ugyanis nem a zsírból fogsz fogyni,hanem a tested vizet veszít. Amint elkezdesz rendesen étkezni a duplája fog visszamenni.
Én majdnem 30 kilót fogytam.De nem 13 nap alatt hanem majdnem 2 év alatt. A legjobb fogyókúrák lassú folyamattal járnak. Ezek tartósak maradnak.
Ha mindenáron fogyni akarsz gyorsan akkor egyél 1 nap többször(legalább ötször) de kevés mennyiséget,és minden nap sportolj legalább 40-50 percet. Kezdésnek felejsd el az autót,buszt, villamost. Menj mindenhová gyalog (én ezt csinálom) vagy biciklivel. Az ötszöri étkezés ebből áll:
-reggeli (kerüld a kenyeret)
- tízórai (joghurt, vagy gyümölcs)
- ebéd (kis adagot egyél.Ami elveszi az éhséget,de nem telíti meg a gyomrodat)
- uzsonna( saláta,joghurt,gyümölcs .Amelyik jobban esik)
- vacsora (kis adagot egyél, és lefekvés előtt 2 órával egyél utoljára..Ha este 10 -kor fekszel akkor max.este 8-ig vacsorázz meg)
Ami a lényeg.Igyál sok vizet.
Én nem vontam meg a kenyéren kívül semmit. Mindent ettem.Csak keveset.
Kedves első, négy éve kosárlabdázom, heti 4 edzésem van, jelen pillanatban egy dietetikustól kapott cukorbetegeknek szóló diétát csinálok. Rendesen étkezem napi ötször, semmi édesség, sok zöldség, teljes kiörlésű kenyér.
És így van rajtam 20 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!