Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 7 napos diétában a steak...

A 7 napos diétában a steak husit ki lehet váltani csirkehússal?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a diétáról van szó, és nemigen akarok 4-5 ezer forintokat kiadni húsra :O

2012. febr. 21. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A diéta semmit nem ér, szóval egyél nyugodtan csirkehúst :D
2012. febr. 21. 18:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Nemhiszem h olyan rosz, haverom 11 kilót lefogyott vele, én is szkeptikus vagyok ezekkel a diétákkal kapcsolatban, nem is kezdenék bele ha nem lenne előttem az élő példa :)
2012. febr. 21. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Jahm és mikor hízott vissza? :D:D Gyakorlatilag hetekig koplalsz és ennyi.
2012. febr. 21. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok és tudod mennyit fog a haverod visszaszedni? 22 kg-t. Majd csak figyeld meg.
2012. febr. 21. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok az okoskodó embereknek a haverom 1 éve adta le a kilóit és azóta tartja magát :) Nem a fogyókúráról kértem a véleményeteket hanem arról h ehetek-e steak helyett csirkehúst, ha nem tudod akkor ne okoskodj! Előre is köszi!
2012. febr. 21. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Jahm, gondolom életmódot váltott utána azért. Nem azért mert 2 hétig koplalt.
2012. febr. 21. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Fogadd részvétem.
2012. febr. 21. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:

7 napig tök mindegy milyen húst eszel.

az emberi test működésének pedig vannak paraméterei. ide tartozik pl. ha én megütöm, abba belehal. hasonlókat kihasználtak háborúk és gyilkosságok keretén belül.

egyéb tulajdonságok, hogy NEM FOGY TÖBB KILÓ ZSÍRT 1 HÉT ALATT.

mivel kb. heti 1 kilót lehet fogyni. ha nagyobb tápanyag hiány van, az már nem fogyás lesz, hanem koplalás. tehát izomszövetből veszt, meg glikogént.

apropó, csak nekem tűnt fel, hogy az ilyen koplalások eredménye lényegében annyi, mint ha valaki levágná egy karját? némi zsír, izomszövet kárba vész, és ennyi. és szerencsétlenebbül néz ki a végén az ember, mint amikor kezdte.

2012. febr. 21. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Látom te sem tudsz semmit a táplálkozásról meg a szervezet működéséről.Tudod mi a következménye a koplalásnak, hogy mit érsz el vele?A mérleg kevesebbet fog mutatni jó pár kilóval, viszont annak a nagy része izom és víz lesz, ami ugye gáz, kinézet szempontjából csak romlani fog a helyzet.Az éhezés miatt rosszul is lehetsz, nem lesz erőd semmire, mozogni sem, így még több izmot veszítesz, ráadásul miután teljesen kiéheztetted a szervezeted, rádjön egy falásroham, és ha elkezdesz úgy táplálkozni, mint a fogyókúra előtt, amilyen gyorsan lementek a kilók izomból és zsírból, olyan gyorsan fognak visszajönni zsírban. Tehát az izomvesztés mellett még zsírt is fel fogsz szedni, magyarul rosszabbul jársz, mintha bele sem kezdtél volna ebbe, és nem szenvedtél volna azért, hogy lefogyj.

Meg kéne tanulnod az egészséges táplálkozást, mert anélkül nem lesz szép alakod, csak szenvedni fogsz, éhezni, amitől izmot is veszítesz, meg tönkreteszed a szervezeted.

2012. febr. 21. 19:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre így fogyózok hogy napi max 170 gramm szénhidrátot viszek be, és lenyomok egy 30 perces kardióprogit + egy 8 perces hasizom tornát. Gondoltam megpróbálom ezt a 2x7 napos cuccot.... am 105 kiló vagyok és 186 centi, 18 éves és férfiú :D
2012. febr. 21. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!