Kinek mi a tapasztala arról a bizonyos intermittent fasting diétával kapcsolatban? Eddig 2 emberrel találkoztam akik-
Figyelt kérdés
Akik minimum 20-30kg-t leadtak ezzel a módszerrel, s mindkettő azt állította, hogy 5percet nem mozgott a fogyásért, az egyik fiú a másik lány, a lány elképesztően látványosan lefogyott tényleg nagyon szép alakja lett.:) persze azt hozzátették h nem ették degeszre magukat, és kíváncsi vagyok hogy ez tényleg ilyen hatásos, mert akkor én is kipróbálnám, és hogy ti melyik verzióját próbáltátok mert úgy tudom többféle van2019. márc. 13. 09:15
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki időt szánt válaszolni nekem :)
2019. márc. 14. 14:39
12/13 anonim válasza:
En igy fogytam 4 kg-t 4 het alatt :)
13/13 A kérdező kommentje:
Wow, az szép!!! Gratulálok:)
2019. márc. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!