Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szégyenkeztek, vagy próbáljáto...

Szégyenkeztek, vagy próbáljátok magatokat elfogadni?

Figyelt kérdés

Mondjuk életmódot váltottál már több éve (most mindegy milyen formában, pl. sokat tornázol, vagy egészségesen étkezel, vagy sosem iszol alkoholt, vagy egyszerűen vegetariánus vagy, vagy valamilyen okoknál fogva, mondjuk vallási ok miatt nem eszel bizonyos ételt, persze ezek nem mind egyszerre legyenek jelen, csak példáknak írtam:D), és hétköznapjaidban is így élsz, és ez boldoggá, kiegyensúlyozottá tesz, tehát nem kényszerből élsz, úgy ahogy teszed.

Ha új emberrel ismerkedsz, vagy csak családi látogatásokat teszel, akkor próbáljátok ezeket eltitkolni, próbálni úgy viselkedni mint a többiek, vagy már kezdetektől fogva őszinték vagytok, és felvállaljátok magatokat, mégha tudjátok, hogy esetleg bunkónak, vagy hülyének is néznek ahogy éltek?

2010. júl. 3. 06:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Őszntén kiahalált érdekel az, hogy elfogadnak-e vagy sem? Szerinted az oroszlánt érdekli, mit gondolnak róla a gazellák?
2010. júl. 6. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

öhh igen érdekes kérdés:)

én sajnos nem vállalom fel, mert akkor jönne csak a piszkálás, mert ezt nem eszel, azt nem eszel stb.. itt pl. a szülinap-névnapra gondolok, tudják h fogyózok, de annyi édességet kapok h csak na.. na azokat szépen elteszem, és odaszoktam adni a barátaimnak, de a családom nem tudja

az adagokat felezem., ha látom h nagyon zsíros, akkor mondom h juj most nem kívánom, és ezzel el is van intézva

a szobámba tornázok, és a szobámba is futok (egyhelyben) mert ha kimennék futni, csak röhögnének rajtam, h jaj minek futkározol stb..

165 cm vagyok 4 hónapja fogytam 10 kilot, még ugyanennyit szeretnék szeptemberig, de meg is lesz mert kitartó vagyok szerencsére:D

2010. júl. 6. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Vegetáriánus vagyok, és rendkívül odafigyelek, hogy mit eszek meg, már évek óta. Ezt mindig is vállaltam. És én sosem éreztem magam rosszul miatta. Ez egyáltalán nem szégyen, inkább mások vehetnének példát.. Főleg mikor vendégségben vagyok, (volt is erre pár konkrét eset) és a vendéglátók 90%-a kb. 2x annyit nyomott a mérlegen mint én. És előttem jóízűen ették a zsíros pörkölteket, hurkát kolbászt, na meg a tepsi süteményekről ne is beszéljünk, én meg csak néztem :D Egyáltalán nem éreztem magam rosszul. És még csak azt sem éreztem, hogy "dekár, hogy én ezekből nem eszek" Egyetlen egyszer éreztem magam kellemetlenül, mikor egy kedves barátomnál töltöttem 2 hetet, és csak miattam teljesen megváltoztatták arra az időre a főzési szokásait. Semmi hús, cukor, liszt stb. Pedig én ragaszkodtam hozzá, hogy főzzenek és étkezzenek ugyanúgy...De ez volt az egyetlen eset. És egyébként meg mindenkinek így kellene élni, akkor nem lennének elhízott emberek. (nem a húsra gondoltam és arra, hogy SOHA senki ne egyen csokit, vagy friss kenyeret)
2010. júl. 6. 17:49
 14/14 anonim ***** válasza:
én 3 éve életmódot váltottam , edzek és figyelek az evésre. előtte sem voltam kövér, de mivel alacsony vagyok rajtam minden kg meglátszik. tehát ha fogyok pár kilót az is látványos ha hízok az is. leadtam 6 kg-ot. azóta a családom akárhányszor hazalátogatok azzal fogad, hogy óóó nagyon sovány vagyok és egyek , és tömni próbálnak mindennel.( átlagos a súlyom most is) és ha azt mondom, hogy ilyet nem eszek akkor azt mondják nem vagyok normális stb.. a párom szintén kritizál, ha nem eszek este 10kor vele lasagne-t... szóval nem egyszerű. de nekem ez fontos és próbálom figyelmen kívül hagyni ha csesztetnek.
2010. júl. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!