Szégyenkeztek, vagy próbáljátok magatokat elfogadni?
Mondjuk életmódot váltottál már több éve (most mindegy milyen formában, pl. sokat tornázol, vagy egészségesen étkezel, vagy sosem iszol alkoholt, vagy egyszerűen vegetariánus vagy, vagy valamilyen okoknál fogva, mondjuk vallási ok miatt nem eszel bizonyos ételt, persze ezek nem mind egyszerre legyenek jelen, csak példáknak írtam:D), és hétköznapjaidban is így élsz, és ez boldoggá, kiegyensúlyozottá tesz, tehát nem kényszerből élsz, úgy ahogy teszed.
Ha új emberrel ismerkedsz, vagy csak családi látogatásokat teszel, akkor próbáljátok ezeket eltitkolni, próbálni úgy viselkedni mint a többiek, vagy már kezdetektől fogva őszinték vagytok, és felvállaljátok magatokat, mégha tudjátok, hogy esetleg bunkónak, vagy hülyének is néznek ahogy éltek?
öhh igen érdekes kérdés:)
én sajnos nem vállalom fel, mert akkor jönne csak a piszkálás, mert ezt nem eszel, azt nem eszel stb.. itt pl. a szülinap-névnapra gondolok, tudják h fogyózok, de annyi édességet kapok h csak na.. na azokat szépen elteszem, és odaszoktam adni a barátaimnak, de a családom nem tudja
az adagokat felezem., ha látom h nagyon zsíros, akkor mondom h juj most nem kívánom, és ezzel el is van intézva
a szobámba tornázok, és a szobámba is futok (egyhelyben) mert ha kimennék futni, csak röhögnének rajtam, h jaj minek futkározol stb..
165 cm vagyok 4 hónapja fogytam 10 kilot, még ugyanennyit szeretnék szeptemberig, de meg is lesz mert kitartó vagyok szerencsére:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!