Hogyan legyen motivációm?
Figyelt kérdés
Leszeretnék fogyni 15 kg de nagyon kicsi az akaraterőm. 2 évvel ezelőtt letudtam fogyni bár igaz kicsit az drasztikus volt mert 2 hónap alatt 15 kg fogytam le. De hogy akkor sokkal elszántabb voltam és kitartóbb. Most meg már mindig csak halasztgatok és innen látom, hogy nem fog sikerülni, hogy mindig lesz valami amivel elrontom az egészet. Mindig csak kifogásokat keresek és így már kedvem sincs az egészhez. Pedig jó lenne most megerőltetnem magam mert később meg csak minnél rosszabb lesz! És az édességről alig tudok lemondani és egyre jobban függővé válok. Érzem, hogy egyre jobbam kitágul a gyomrom. Kérlek segítsetek mert egyre rosszabbul érzem magam emiatt! Előre is köszönöm!2019. márc. 10. 18:24
1/6 anonim válasza:
A tervezés sokat segít. Kiszámolod a kereted, megtervezed a heti menüt és tartod magad hozzá. Ha édességfüggő vagy akkor kalkulálj be azt is a napjaidba, nem kell lemondani róla.
Reális célt állíts be. Havi 3kg szerintem jó.
Tegyél a hűtőre egy csini képet magadról.
2/6 anonim válasza:
Nekem is nehéz volt lefogyni, már ott tartottam, hogy rajtam csak a zsirleszivás segit. Erre hirtelen egy nagyon nagy akaraterő elkapott, mert már elegem volt az egészből, hogy túlsúlyos vagyok. Igy sikerült leadnom -7 kilót amire nagyon büszke vagyok és hidd el ez az érzés megéri a küzdelmet.Szóval kitartás és próbáld meg rávenni magad valahogy, mert akarterő nélkül nem megy.
3/6 anonim válasza:
Figyelj! Vannak sokkal rosszabb esetek is, mint én. Rajtam nem 15 kiló felesleg van, hanem 40...Minden nap gyűlöltem tükörbe nézni. Tudtam, hogy változtatnom kell, de egyszerűen 113 kilóról hogy indulj el? Már utáltam magam, míg összeszedtem magam és erőt vettem magamon. Eszem rendesen mindent szinte csak a napi 2600-2700 kcalt igyekszem 1400-on tartani, nem mindig sikerül, de az esetek többségében igen. 170 cm vagyok egyébként. Sokkal jobb az önbecsülésem, jobb a közérzetem, hogy nem zabálok össze, amit találok, hanem igyekszem egészséges ételeket enni. Néha kis csoki is belefér. Lassan fogyok, de jó is ez így. Nem erőltetem, nem akarom kiéheztetni magam és nem akarok zabálásba kezdeni. Január utolsó hetében kezdtem és most 108 kiló vagyok, tehát 5 kilós fogyás másfél hónap alatt. Nekem egész életemben súlyproblémáim voltak, mert szorongtam és ettem. Más iszik, drogozik, én ettem. Azonban anyuka vagyok, felelős vagyok a tetteimért, a gyerekeimért, ezért vettem rá magam a változásra. Gondolj arra, ha más ekkora súlyról képes rá, akkor pont Te lennél az vicces 15 kiló többlettel? Hajrá!
4/6 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok mint az utolsó válaszoló. Ikreket szültem, és 116 kg voltam december elején. Azóta 102.
Imádom a tornát, és motiváció a gyerekek, az egészségem, hogy nőies legyek, és a magassarkúk! :) Elkezdeni nehéz, aztán belerázódsz, majd megszokod, és megszereted!
15 kiló felesleg... Én arról még csak álmodozom. Ha nekem megy, neked bőven menni fog! Sok sikert és kitartást! :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem használd a kalóriabázist. Tűzd ki a célt, állítsd be a keretet. És ne azt mondd, hogy majd holnap, hanem most rögtön. Hány centi és hány kiló vagy?
6/6 anonim válasza:
Én tavaly kezdtem az életmódváltást, előtte csak a fehérlisztet és a cukrot hagytam el, akkor nem terveztem fogyást, de lement pár kiló, nem mértem magam, nemtudom mennyi. Aztán januárban elkezdtem használni a kalóriabázist, beállítottam egy 1500as keretet, a makrókat. És annyira elkezdtem élvezni a számolást, a tervezést, nagyon jókat főzök, jókat eszek, rengeteg motiváló videót nézek, instagramon sok ilyen életmódváltós embert követek. És mindent eszek, nem szenvedek, nem nehéz. Most lett meg a 10 kiló mínusz:) És ahogy kezd lejebb menni a kiló, és dícsérnek, még inkább motiváltnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!