Mit tegyek, hogy legyen motivációm a fogyókúrához? 18/L
173 cm, 65 kg vagyok, és nem is a súlyommal van a gond, hanem csak a kinézetemmel... Jó lenne, ha ez a kg nem zsírban, hanem félig-meddig izomban volna :D :D :P
Az étkezésemmel nincs nagy gond, mert bár szinte mindent eszek (lehet hogy nem csinálom túl jól) tésztát, kenyeret is (kivéve édességek, üdítők, péksütik) azokat is a megadott kalórián belül eszem, napi 5 étkezés alkalmával.
Mondjuk biztos ez sem jó, mert az izomépítéshez fehérjedús étrend kellene :(
Viszont a sportolás... Egyszerűen nem csinálok semmit.
Falun lakom, futni nem szeretek, biciklizni sem jó, fitnessz-gépeim nincsenek itthon, az ugrabugrálás meg valahogy már nem tetszik a szobámban, szóval fogalmam sincs, hogy mihez kezdhetnék...
Valahol elakadtam, valami hiányzik, és akik voltak már hasonló cipőben, jó volna, ha segítenének egy kicsit!
Köszönöm :)
Hát ilyen hozzáállással sehogy. Nincs konditerem vagy fitness a faluban ahova eljárnál közösségbe? Én is most 2x nem mentem el kocogni a fővárosban mert egyedül nehezebb rávenni magam, meg túl meleg volt mostanában.
De ha megyek közösségbe sokkal jobb sportolni :-)
Faluban nem szeretsz futni??:o
Én Pesten lakom, mellékutcás részben és annyira élvezem a nyugalmat ami futás közben körülvesz:)*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!