Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmegyek nyaralni és ott nem...

Elmegyek nyaralni és ott nem lesz mérleg. Mi legyen a motivációm?

Figyelt kérdés

Jelenleg kalóriát számlálok, de csak súlyt tartok(pedig fogyással számolom a kalóriákat). az a motivációm, hogy ráállok a mérlegre és ha fogytam, azért örülök, ha nem, akkor visszafogom magam

mi legyen a nyaraláson a motivációm(2 hónap)

és ilyenkor képes vagyok bezabálni 1 nap alatt 3 lángost, egy kis hotdogot...

2013. jún. 30. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
centit vigyél és mérd magad
2013. jún. 30. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézegesd a fürdőruhás dagadt embereket, elég motiváló némelyik. Mértéket tarts és mozogj többet, nyilván lesz lehetőség úszni, labdázni, netán vizibiciklizni vagy ilyesmi, sok helyen van konditerem is. A lángos és hotdog árát gyűjtsd össze és az utolsó napon vegyél rajta egy csini ruhát.
2013. jún. 30. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"de csak súlyt tartok(pedig fogyással számolom a kalóriákat"

Ne egyél annyi gyorsan felszívódó szénhidrátot? Egyél több fehérjét, zsírt és rostokban gazdag zöldséget?

"Mi legyen a motivációm?"

Az hogy nem akarsz elhízott, beteg, narancsbőrös nő lenni?

"és ilyenkor képes vagyok bezabálni 1 nap alatt 3 lángost, egy kis hotdogot..."

És elhiszed hogy lazán gyomron tudnálak vágni annyira hogy kiokádd? Minek eszel ilyen sz.arokat? Ha elvileg fogyni akarsz vagy mi a fene. Nem is akarsz amúgy fogyni, csak elképzeled hogy jó lenne úgy is. De valójában (szerintem) nem akarsz.

Álmodozni szeret az ember (jó munka, ilyen-olyan képességek, képzettségek, jó alak stb.) de tenni, időt fordítani a célok eléréséhez szükséges útra, ez már nem megy. Nyilván nem fontosak a célok, ezzel nincsen semmi baj. Lehet, hogy a lángosban lévő glutén okozta függőség mint drog többet ér, mint a jó alak vagy az egészség, ezért senki sem ítélhet el téged.

2013. jún. 30. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Motiváció? Semmi. A nyaralás legyen nyaralás.
2013. jún. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!