Elmegyek nyaralni és ott nem lesz mérleg. Mi legyen a motivációm?
Jelenleg kalóriát számlálok, de csak súlyt tartok(pedig fogyással számolom a kalóriákat). az a motivációm, hogy ráállok a mérlegre és ha fogytam, azért örülök, ha nem, akkor visszafogom magam
mi legyen a nyaraláson a motivációm(2 hónap)
és ilyenkor képes vagyok bezabálni 1 nap alatt 3 lángost, egy kis hotdogot...
"de csak súlyt tartok(pedig fogyással számolom a kalóriákat"
Ne egyél annyi gyorsan felszívódó szénhidrátot? Egyél több fehérjét, zsírt és rostokban gazdag zöldséget?
"Mi legyen a motivációm?"
Az hogy nem akarsz elhízott, beteg, narancsbőrös nő lenni?
"és ilyenkor képes vagyok bezabálni 1 nap alatt 3 lángost, egy kis hotdogot..."
És elhiszed hogy lazán gyomron tudnálak vágni annyira hogy kiokádd? Minek eszel ilyen sz.arokat? Ha elvileg fogyni akarsz vagy mi a fene. Nem is akarsz amúgy fogyni, csak elképzeled hogy jó lenne úgy is. De valójában (szerintem) nem akarsz.
Álmodozni szeret az ember (jó munka, ilyen-olyan képességek, képzettségek, jó alak stb.) de tenni, időt fordítani a célok eléréséhez szükséges útra, ez már nem megy. Nyilván nem fontosak a célok, ezzel nincsen semmi baj. Lehet, hogy a lángosban lévő glutén okozta függőség mint drog többet ér, mint a jó alak vagy az egészség, ezért senki sem ítélhet el téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!