Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 600 kcal+ SOK sport az baromir...

600 kcal+ SOK sport az baromira kevés nem?

Figyelt kérdés

valahol azt olvastam h ha ezt betartod garantált a 15kg hó végére

milyen sport a leghatékonyabb(úszni nincs lehetöségem)

ja és mit tudnátok ajánlani: futásnál már az 1sö 100 mnél kifulladok miért mit tegyek ez ellen

2010. júl. 2. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy felakadva ezen a 600 kalórián. Én átlagba 500-at eszek egy nap, de annyit is csak akkor ha nagyon éhes vagyok. Nincsen semmi bajom. (Nem fogyókúrázom) A szerveim is működnek:D Sportolni is van energiám. Néha még hiperaktív is vagyok. Egyszerűen nem a kenyeret tömöm magamba. Hanem megválogatom az ételeket. És napi 600 kalória bőőőőőőőven elég, hogy min. 3x jól lakjak... Dehát ez én vagyok...
2010. júl. 12. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Annyival csak akkor laksz jól egy nap,ha előtte 3napig nem ettél szilárd kaját,kedves utolsó.Az anorexiások esznek kb 500at,de nekik sem elég,és nem laknak jól vele....

Szóval kérdező...az igen kevés.Amugy hány centi,és hány kiló vagy,meg hány éves?Ez is számít.Szerintem úgy fogyózz,hogy vegyél le 500 kcal-t és ha pl eddig 2000 kcalt ettél egynap,akkor most 1500at...:)

Plusz sport,és garantált a fogyás.Kevesebb szénhidrát,több fehérje stb.

2010. júl. 12. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Sztem meg a szervkárosodás garantál, meg a rendszeres ájulás.

Bizonyára elírták azt...

1600 kcal akart lenni de még az is kínzás, egy fejlődésben levőnek meg főleg.

2010. júl. 13. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is fogyózok. Változó napi 500-1000 kalóriát eszek és minden nap 40 percet mozgok. Ezt csinálom 3 hete de még nem haltam éhen és már szinte éhség érzetem sincs. 6kgt fogytam 3 hét alatt. 173cm 94ről 87,5re. Még 17kgt szeretnék fogyni.
2010. júl. 13. 07:53
 15/15 anonim ***** válasza:
07:53 menj el testzsír mérésre....;) ....mert épp az izmaid éled fel, köztük a szívizmot
2010. júl. 13. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!