Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyyni szeretnék 88 kg már...

Fogyyni szeretnék 88 kg már jó lenne nekem?

Figyelt kérdés
Jelenleg 104 kg vagyok! Izmos ami sajna már fedett! És 88-ra szeretnék egyenlőre le menni! Úgy már nem lennék lassú , meg nem lenne ennyire vastag a karom! Még izmosan se. Meg már nem lenne tokám? 2,5 éve gyúrok. De jelenleg 48-as a karom! És azt akarom ha izom az egész. Akkor is max 44,5 legyen! Eleve mikor kezdtem az edzést már azt is 91 kg-vel. Mert depressziós voltam 2 évig majdnem. És megfeletkeztem utána is magamról. De már elvagyok! És fogyni szeretnék. Ha lesz rajtam felesleg nem érdekel, amúgy sem szeretnék annyi izmot elveszteni! De ne legyen annyira sok se. Jelenleg meg rendesen dagadt vagyok. Viszont max83-84 kg-ig fogynék le ha úgyis van. Bár az már nem lenne könnyű! 180,5 cm körül van a testmagasságom. Tzs jelenleg 22,5%!

2019. febr. 28. 22:56
 1/3 A kérdező kommentje:
És 19/F
2019. febr. 28. 22:58
 2/3 Rakuyo válasza:
Nem èrtem mi szàmít “jónak” , ahogy mennek lefele a kilók úgyis làtod magadon hogy mennyi a felesleg ès mi a cèlod. Mellesleg a zsírt ilyen adatokkal 30% körülire saccolnàm kívàncsi vagyok hogy jött ki neked a 22%
2019. febr. 28. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezzen a testömegen már mértek korábban 26,6%-ot is. Csak akkor 106 kg voltam!
2019. febr. 28. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!