Tényleg lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Ma 5. napja hogy bnőmmel futni járunk, és bár kilókban még nem mutatkozik, de viszont itt-ott már látható, hogy lent le egy kicsi.Létezik ilyen?o.O
167/71
2010. júl. 2. 07:53
1/1 anonim válasza:
Igen lehetséges... nem véletlenül hangoztatják néhányan, hogy nem feltétlen a kilókat kell nézni, hanem a centiket. Ennek van egy nagyon egyszerű oka: ha eddig nem sportoltál aktívan vagy nem olyan intenzíven, mint most, akkor ugye a sportolás közben az izmokban mikrotraumák keletkeznek(apró szakadások) amik azért vannak, mert kicsit megterhelted és nem bírta a strapát. A szervezet ezeket a kis szakadásokat begyógyítja a bevitt kajából (szán hidrát és fehérje megfelelő arányban beépül izommá) és így lehet, hogy a mérlegen nem látszik, hogy ment le volna bármi is mert ha teszem azt leadsz egy héten 0,5-1 kg-ot akkor az közben simán vissza is jöhet izomként... Meglepődve tapasztaltam én is, hogy mióta diétázom azóta jelentős izomzat jelent meg rajtam a zsír alatt( 80 kilóval nyomok fekve úgy, hogy 4 hónapja a 25 is alig ment xDD), ami nagy túlsúlynál előfordulhat, bár elég irreális, hogy kalóriahiányos időszakban az ember fogy, és közben izmot is épít. Fura, de sajnos egyszer mindennek vége lesz... szerintem ha ledobok még 10-15 kg-ot, akkor ez a folyamat abba marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!