Trafó Lászlo kérdése:
Már nem fogyasztom, a Nitro Pure Whey Gold terméket, és azóta megindult a fogyásom, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Vagy csak én csesztem el valamit,mert ez nem hízlal?
Most L-karnitinre váltottam,hogy meginduljon újra a fogyás,meg is indult.
Muszáj nekem fehérje port fogyasztani alakformázáshoz? nem elég a természetes fehérje bevitel sovány husokból és stb-ből?
2012. júl. 29. 09:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem a legjobb fehérje bevitel a tojás, utánna pedig a húsok. Nem kell neked olyan port fogyasztani, csak egyél sok sok tojást.
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen rosszul számoltad ki a tápanyagbeviteledet és a fehérjepor már sok volt.
A fehérjepor téplálékKIEGÉSZÍTŐ, akkor van rá szükség, ha egyébként nem eszel kellő mennyiségű fehérjét.
Illetve én edzés utánra fogyasztom és az étrendemet ennek megfelelően lövöm be.
Az L-Carnitin nagyon jó szálkásításhoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy sok volt a fehérje bevitel,egész nap csirkét,halat ettem, szinte egy hétig,edzés után meg 40g fehérje bevitel volt porból.
2012. júl. 29. 13:35
4/4 anonim válasza:
ja azt ha napi 8 tojást megeszik kap egy jó szalmonellát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!