Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek hogy sikerült lefogyni?

Kinek hogy sikerült lefogyni?

Figyelt kérdés

170 cm és jelenleg 118 kg vagyok. 30-40 kg-tól szeretnék megszabadulni.

Tudom, egyik napról a másikra nem fog sikerülni, ez egy hosszas procedúra lesz és életmód váltásra lesz szükségem.

De kiváncsi lennék személyes tapasztalatokra is.

Kinek hogy sikerült? Milyen módszert javasoltok? Előre is köszönöm!

2019. febr. 25. 02:11
 1/5 anonim ***** válasza:
tojás, hal, túro, zöldség, csirkemell, csirkecomb, rizs, gyümölcs, sajt, néha steak, szűzérme. Kb csak ezeket is ettem és eszek mai napig. Illetve heto 6szor masfél óra aerob, 3szor súlyzos edzés. 32 kiló lement és elértem az alakom. Csak odafigyeltem több kaloriát egessek el, mint amennyit beviszek.
2019. febr. 25. 02:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és hogy unalmasnak tűnhet ez az étkezés? Nem izgalomból zabálok, hanem a tapanyagért.
2019. febr. 25. 02:21
 3/5 anonim ***** válasza:

1200 kalóriát eszek.

Fehérje: csirkemell, csirkecomb sütőben, saját zsírjában sülve, pulykacomb, túró (hol édesen, hol kőrözöttnek), tojás, hol főzve, hol rántottának.

Szénhidrát: zöldség, rízs, natúr joghurt, heti 1x gyümölcs délelőtt

Zsír: kókuszolaj, 80%os csoki napi 1 kocka, illetve ami a többi kajában van, túróban, tojásban, natúr joghurtban.

Amiket teljesen kiiktattam: cukor, gabonafélék, nasik.

17 kg-t fogytam 2 hónap alatt.

2019. febr. 25. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy 140 kilós zsírmalac voltam anni. Nem segít semmi varázs diéta, fogyasztószer. Tartós életmód váltás kell és edzés. Én a kalasszikus testépítő vonalon indultam el. Van egy remek edzőm aki rávezetett, hogy az edzésbem mennyi sikerélmény érhet majd. Látni ahogy folyamatosan egyre több súllyal vagy nagyobb szériákkal tudok edzeni. Érezni, hogy egyre több energiám van és egyre kevésbé fáj a tükörbe nézni. Ezek adtak elég motivációt, hogy a diétám alapán egyek. Az a mai napig nincs túl cifrázva csirke, hal, marha, tojás, turó és fehérjepor a fehérjéhez. Zöld zöldségek, cukor mentes vagy alacsony cukor taralmú savanyúságok, gyümölcsök edzés előtt amik benne vannak a makró keretemben, bulgur, rizs, batáta szénhidrátnak. Ugye a húsokban van egy kevés zsír de én eszek hidegen préselt növényi olajakat magukban vagy salátával.
2019. febr. 25. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljes életmódváltás.

Péksütemények, cukor teljes elhagyása, rengeteg zöldség, gyümölcs, szárazabb húsok. Igény szerint napi 3-5 étkezés meghatározott kalória számban. Emellett pedig heti 2-3 alkalom edzés. Ez az elején lehet csak intenzív séta, vagy úszás, aztán ahogy jobb az állóképességed és kicsit fogysz is, lehet fokozni, formásodni.

Az első 10-20 kiló nagyon könnyen le fog így menni szerintem. Általában utána jönnek a nehézségek. :)

2019. febr. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!