Kinek hogy sikerült lefogyni?
170 cm és jelenleg 118 kg vagyok. 30-40 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Tudom, egyik napról a másikra nem fog sikerülni, ez egy hosszas procedúra lesz és életmód váltásra lesz szükségem.
De kiváncsi lennék személyes tapasztalatokra is.
Kinek hogy sikerült? Milyen módszert javasoltok? Előre is köszönöm!
1200 kalóriát eszek.
Fehérje: csirkemell, csirkecomb sütőben, saját zsírjában sülve, pulykacomb, túró (hol édesen, hol kőrözöttnek), tojás, hol főzve, hol rántottának.
Szénhidrát: zöldség, rízs, natúr joghurt, heti 1x gyümölcs délelőtt
Zsír: kókuszolaj, 80%os csoki napi 1 kocka, illetve ami a többi kajában van, túróban, tojásban, natúr joghurtban.
Amiket teljesen kiiktattam: cukor, gabonafélék, nasik.
17 kg-t fogytam 2 hónap alatt.
Teljes életmódváltás.
Péksütemények, cukor teljes elhagyása, rengeteg zöldség, gyümölcs, szárazabb húsok. Igény szerint napi 3-5 étkezés meghatározott kalória számban. Emellett pedig heti 2-3 alkalom edzés. Ez az elején lehet csak intenzív séta, vagy úszás, aztán ahogy jobb az állóképességed és kicsit fogysz is, lehet fokozni, formásodni.
Az első 10-20 kiló nagyon könnyen le fog így menni szerintem. Általában utána jönnek a nehézségek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!