Mi ertelme van?
Tobb honapja élek egeszsegesen, napi 4 orat edzek. Edzett vagyok,ferfi.
De 125 kg. 2 eve ennyi vagyok. 25 éves vagyok..
Nem tudom gramm pontossagra figyelni az etkezesemre,de egy 80 kgs embernel semmivel sem eszek kevesebbet vagy többet,megis tulsulyos vagyok.
De en mar feladtam,edzek sulyomat tartom de egy kg nem negy le rolam inkabb csak erosodok,edzett vagyok de ugyanugy nagy hasam van, nagy arcom es stb. Fiatalon 20 eves korom ota.
De az hogy velem egykori 60 -70 kgs sracok mekibem zabalnak, es olyan soványak hogy szel elfujja oket, de nem elnek egeszsegesen,en pedig tobb honapja még pizzat sem ettem.
25/f
"Nem tudom gramm pontossagra figyelni az etkezesemre"
Miért is? Pedig valószínűleg itt bukik a mutatványod. Mit sportolsz napi 4 órában?
A kajád figyelésére javaslom a kaloriabazus.hu oldalát, ott grammra tudod követni az étkezésedet! Ez ugyanis fontos. (Nem CSAK a kaja, hanem az italok is sokat számítanak!
Márészt meg ajánlott lenne egy kivizsgálás az orvosnál, mert ekkora túlsúlynak lehet hormonális oka is, ebben az esetben ezt a problémát kellene elöször rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!