Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert tör rám éhség roham 3-4...

Miert tör rám éhség roham 3-4 naponta? Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy fejben dől el es nem is mindig eszem akkor, de néha mar teljesen rosszul vagyok.

Egy átlagos napon 1100-1200 kaloria körül eszem.

45-55g fehérje

85-100 g szénhidrát

18-25g zsír

Jók ezek az arányok.

Heti 4-5x edzek. Általában teremben, de van hogy elmegyek futni vagy itthon tornázom.

Ezek után a zabálások utan nagyon rosszul vagyok testileg es lelkileg is, de szinte nem bírok magammal.

23 eves no vagyok

157cm, 57kg

2019. febr. 12. 22:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De nem sok ez a ch?
2019. febr. 13. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem sok. Az átlagember kb. 350 g ch-t eszik naponta (statisztikák alapján). A fehérje viszont még mindig kevés.

Csak érdekességképpen: én ennyi ch mellé duplaennyi zsírt és fehérjét eszem. Pár centivel vagyok magasabb nálad és 55 kg körül vagyok, ezzel évek óta tartom a súlyom, pedig nem mozgok annyit, mint te.

2019. febr. 14. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
A fogyókúra nem éhezést jelent, hanem tartós kalória deficitet. Vagyis a napi szükségletnél egy kicsivel kevesebbet kell bevinni, nem is éhezel és fokozatosan lefogysz. Hiszen a súlytöbbletedet sem 1 hónap alatt szedted fel, nem is tudsz lefogyni annyit egy hónap alatt. AZ egészséges fogyás kb. 0.8 kg/hét, vagyis 3 kg/hó. HA ennél gyorsabb, akkor éhezni fogsz és zabálási rohamaid lesznek. Hagyd el a cukrot és a fehérlisztet és kész.
2019. febr. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!