Szöszi1994 kérdése:
Hogyan lehet szép kerek a fenekem, vékonyabb a combom, és laposam a hasam ezen a nyáron?
Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat kéne csinálnom, mennyit, és milyen időközönként. Egyébként 16 éves vagyok 174 cm magas és 57 kg.2010. júl. 1. 12:29
1/10 A kérdező kommentje:
jah és a görkorizás jó rá??
2010. júl. 1. 12:33
2/10 anonim válasza:
Rubint Réka "Van öt perced?" című videói pont ezekre a testrészekre vannak, a Youtube-on megtalálod őket. Nagyon jók!
3/10 anonim válasza:
Furcsán oszlik el a súlyod, ha ilyen arányok mellett nem lapos a hasad...
Szerintem valamilyen dinamikus tornát válassz, pl: Rubint Rékát vagy hasonlót, emellett pedig vigyázz az esti evéssel. Egy ismerősöm 2 hónapon keresztül 6 óra után nem vacsizott, és 10 kilót fogyott. Ennek legnagyobb része a hasáról ment le. És mégcsak nem is tornázott...
5/10 A kérdező kommentje:
Mégis milyeneket nem bírsz?
2010. júl. 1. 12:41
6/10 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak nagyon szépen köszönöm.:)
2010. júl. 1. 12:41
7/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne lapos a hasa ilyen arányokkal??!! Tökéletesen jó a cm/kg arányod, ezen ne aggódjál:)
R.Rékát én is ajánlom!
8/10 anonim válasza:
Az első válaszoló bearanyozta a napomat.
"szöszi1994 kérdése" - ezt meg kitaláltuk:)
9/10 anonim válasza:
RÉKA!! Pont erre jók a dvd-i:))
sok siker!
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 1. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!